Mentor protez mi yoksa diğerleri mi fikir verir misiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mentor protez kadınlar kulubü mentor protez yorumları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar merhaba ben göğüs estetiği olmak istiyorum ama bu mentor protez arion ve nagor varmış bunlar neye göre tercih ediliyor acaba? Doktor mu öneriyor yoksa biz şekline göre tercih mi ediyoruz merak ediyorum. Beni aydınlatır mısınız bu konuda arkadaşlar. Özellikle bu işin içinde ya da bilgisi olan yaptıranlar varsa fikri olan varsa yazsın. Mentor silikon fiyatları nedir bilgi verir misiniz? Daha doğrusu hangisi daha kullanışlı bunlardan ve fiyatı hangisi daha uygun acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Göğüsün küçük olmaması kadınlar için büyük bir problem olup her kadın meme büyütme operasyonları ile bu işlemi gerçekleştirmektedir. Peki bu ameliyata karar vermede sadece büyük bir göğsüm olsun diyerek mi süreciniz başlıyor meme büyütme ameliyatı olmadan başka neler araştırmalısınız? Bence işlem ne derece başarılı, ağrı oluyor mu? Ya da meme içine konulan silikonlar ne tür? İşte tam da sizin bu sorunuz bunun üzerine. Meme ameliyatı oldunuz tamam ama içine konulan doku nasıl bir doku? Sizin meme yapınıza uygun mu bunları merak ediyor musunuz hiç? Ameliyatı yapacak hekimin sizi doğru yönlendirmesi açıklayıcı olması da bence önemli. Bence o kadar para veriyorsanız hak ediyorsunuz. Hani sözüm meclisten dışarı sadece parasını alıp maddi yönüne bakan doktorlar var maalesef. Hepsini de genellemeyelim bu arada. Yani sonuçta her şeyi başından sorgulamak gerekir ki vücudunuza bilmediğiniz yabancı bir madde girecek sonuçta. Şimdi gelelim sorunuza mentor proteze baktığımızda doktorların en çok önerdiği fiyat olarak da daha uygun olan özellikle damla şekline benzediği için memede daha doğal bir görünüm sunar ama tabii ki burada sizin meme yapınız deri yapısı duruş gibi birçok özellik öne çıkar ki silikon tercihi de buna göre şekil alır.

Meme estetiği yaptırmak isteyenler mutlaka bilmesi gereken daha farklı püf noktaları vardır. ''Meme estetiği yaptıranlar bunları bilmelisiniz'' yazımız ilginizi çekecektir mutlaka bu konuyu da inceleyin derim.

 
Üst