Mide Botoksu Yaptıranlar Sonrasında Yaşadıklarınız

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mide botoksu fiyatları kadınlar kulubü mide botoksu yaptıranlar hamilemiyim forum’da.​

Bu 10 yılda oldukça kilo aldım ve artık yürümekte zorlanır hale geldim. Maalesef bu diyetler filanda çare gelmez diye düşünerek hızlı ve kesin çözüm olduğunu düşündüğüm mide botoksu yaptırmayı düşünüyorum sizler neler dersiniz bu konu hakkında. Yaptıranlar varsa işlemi zor mu ağrılı mı? Yani hem parama hem sağlığım için değer mi? Son olarak mide botoksu fiyatları konusunda da bana yazarsanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar

Öncelikle mide botoksundan biraz bahsetmek istiyorum sizin için. Benim yakınım yaptırmıştı oradan biliyorum. Kendisinin çok kilosu yoktu. Yani hani 10-20 kg gibi bir fazlalık varsa yaptırabiliyorsunuz. Yakınıma doktor daha fazla kilosu olanlar yaptıramıyor demiş. Yani sizin eğer ameliyat gerektiren bir durumunuz varsa mide botoksu olamıyorsunuz. Şöyle de anlatayım vücut kitle indeksiniz 40 üzerinde ise bu işlemi yapamıyorlar. Hani siz diyet yapıp spor yapıp bu az kilonuzu verememişsinizdir mide botoksu tam size göre oluyor o zaman. Anestezi verilerek yapılan bir işlem, kesi gerektirmeden ağız yolundan girilerek yapılıyor. İşlem 20 dk kadar sürüp işlem sonrası hastanede kalmanıza gerek olmuyor. Benim yakınım faydasını 2 haftada gördü. İştahı filan azalmıştı iyice. Tabii ki işlem sonrası da yedikleriniz içtiklerinize dikkat etmelisiniz çünkü bu işlem bir mide ameliyatı kadar kesin çözüm değildir. Geçici olabileceğini de unutmayın.



Göbek bel yağlanması en sık karşılaşılan problemlerdir. Peki bel ve göbek yağlanmasından kurtulmanın yolları nelerdir? Sizler için linkini aşağı bırakıyorum.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Mide botoksunun koruma süresi bellidir. Baypass ya da mide aldırma daha kesin sonuç verir tabiki yine de sizin bileceğiniz iş. Yakınım midesinin yüzde 85 ini aldırdı iki yıl oldu şiir gibi diyebiliriz kilo verdi tam 45 kilo ve artık alamıyor.
 
Üst