Möllers balık yağını çocuklarda kullananlar var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Möllers balık yağı kullananlar kadınlar kulübü möllers balık yağı hamilemiyim forum'da.​


Gelişim çağında olan ikiz kızlarım var ve bugün doktorumuz balık yağı takviyesinde bulunmamızı istedi. Hangi balık yağı kullansam diye araştırma yaptım. Kapı komşumuzdan, mahalle eczacımıza kadar sordum. Hatta abartarak kaynanama bile sordum ve sonuç Möllers balık yağı karşıma çıktı. Acaba bunu kullanmalı mıyım? Daha önce kullanan ve fayda sağlayan katılımcılar var mı? Bu konuda ki cevaplarınızı bekliyorum?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar,
Balık yağları omega-3 ve EPA DHA yağ asitlerini içermektedir. Ayrıca A vitamini ve D vitaminini az da olsa bünyesinde barındırmaktadır. Bildiğim kadarıyla beynin gelişiminde oldukça etkili ve faydalı. Ayrıca göze yani görmeye de faydası bulunuyor. Bunun dışında kalp için de omega-3 kullanımını uzmanlar öneriyor. Dünya sağlık örgütü de hafta da birkaç porsiyon balık yenmesini öneriyor ama balık yeme kültürü pek bizde gelişmemiş durumda. Çocukların da bu besin ve gıda takviyesinden beslenmeleri iyi olacaktır. Bu anlamda dediğiniz gibi Möllers balık yağı markası ön plana çıkmakla birlikte, yine de kaynananızdan ziyade size tavsiyede bulunan doktorunuza da danışmanızı tavsiye ederim.

Aşağıda linkini verdiğimiz konuda çocuğunuzun balık yağı alıp kilo alabileceğine ilişkin bir konu olup misafirimizden gelen sorudur. ''Çocuğuma balık yağı alsam kilo alır mı'' yazımızda size bu konuda yardımcı olabilir. Sağlıklı günler diliyorum.

 
Üst