Mutfak dolapları nasıl temizlenir bı deyiverin bana yaa

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mutfak dolabı nasıl temizlenir kadınlar kulübü mutfak dolabı temizliği hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar valla bu mutfak dolabı temizliğinden bıktım. Yüzeyleri çok parlak koyu renk ve ufacık yağ sıçrasa hemen parlıyor ışıl ışıl yağ damlaları hemen silmesem de kuruyor zor çıkıyor. Sonra sil babam sil. Bileklerim kollarım kırılıyor. Bunun kolay silme şekli yokmu hanımlar. Ben aslında cif ile siliyorum ama iz de kalıyor bir de zorla çıkarıyorum lekeleri. Akşamları bişey yok gündüz güneş vurunca yağ damla lekeleri olduğu gibi ortada. Tek tek sayılır yani.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hanımların işi çok zor çalışanların işi ayrı zor ev hanımların işi ayrı. Hele ki titizlik varsa daha zor ev hanımlığı. Mutfak dolap temizliği denince mutfağın en çok temizlik isteyen yeri gelir bence. Benim eski oturduğum evimde de mutfak dolapları lake dolaptı ve mutfağımda her yer bu dolaplardandı gel temizle temizleyebilirsen. Leke tutma açısından kesinlikle katılıyorum size. Benimkiler beyazdı ama en ufacık el izi kirini gösteriyordu bir de ocağa yakın yerleri düşünmek bile çok sinir bozucu. Ben acenin köpük temizleyicisi var ferah kokusu yanında aynı zamanda yağ çözücü ve çamaşır suyu etkili. Oldukça hızlı çıkarıyor kirleri yağları. Ben ılık su koyuyorum kovaya köpük temizleyiciyi dolaplara sıkıyorum ılık suyu ıslattığım bez ile ovuyorum hemen çıkıyor. Sonrasında duruluyorum ve kuruluyorum. Parlaklığı gözlerimi kamaştırıyor. Böyle dolapları da zaten böyle yağ çözücü etkili olmayan deterjanlarla temizlemek zor biraz. Bak ben aslında cifi de seviyorum sen neden memnun kalmadın anlayamadım. Eğer şu amonyaklı olandan temizliyorsan iyi temizler ama iz kalabilir bu cifin yağ çözücüleri var fısfıs olanlar onlar güzel temizler ace gibi.

Titiz hanımlar şimdi size her evde bir sorun olabilecek konu paylaşmak istiyorum. ''Koltuktan kahve lekesini nasıl çıkarırım'' yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst