Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Nila ismi Kur'an da geçiyor mu tam anlamı nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1163" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızınızı. İsim konusu önemli tabii. Hem kaderini hem karakterini etkiliyor isimler. Anlamı da çok önem arz ediyor böyle olunca. İsim koyarken özellikle araştırma yapmanız da çok güzel bir şey. Keşke her anne baba böylesine isim koyma konusunda itina ile davransalar. Ben de ikizlerim doğmadan isimlerini çok araştırmışımdır. Çok inanıyorum isim kesinlikle bir çocuğa çok büyük etkisi oluyor. Örneğin ismi Rüzgar olan bir çocuk rüzgar gibi hızlı yaramaz ve atik olabiliyor. Ya da Ayşe Fatma isimleri Hz. Ayşe Hz Fatıma annelerimizden esinlenip çocuklarımız üzerinde etkisi olabiliyor biraz da niyete de bağlı tabii.<strong> Nila ismi </strong>de çok hoş böyle kısa ve anlamı güzel isimlere bayılıyorum ben. Hem söylenişi güzel hem anlamı da güzelse harika. <strong>Nila isminin anlamı</strong>na gelince.</p><p></p><h2>''Nila isminin anlamı nedir?'' ''Nila ismi Kuranda geçiyor mu?''</h2><p></p><p>Nila ismi ; Derin mavi, başarılı olan, başaran ve ulaşan, koyu mavi anlamına da geliyor. Ayrıca <strong>Nila ismi</strong>ni ben de çok duymadım çok kullanan bir isim değil ve nadir isimlerden. Ayrıca bu isim Kuran'da geçmiyor. Ama ismin anlamını çok beğendim ben. </p><p></p><p>Nila isminin harf analizini de size yazmak istiyorum ki. N harfinden dolayı sağduyulu, içgüdüleri oldukça gelişmiş, İ harfinden dolayı hassas ve duygusal olan, çabuk incinen yapıda olan, L harfinden dolayı oldukça yetenekli, sanatsal yönleri gelişmiş ve A isminden dolayı da mantıklı hareket etmesi ve düşünerek hareket etmesi örnek gösterilir. </p><p></p><p>Size ayrıca şöyle bir link sunmak istiyorum ki kız bebeğiniz de olacakmış belki siz Nila da karar kıldınız ama başka koyabileceğiniz kız bebek isimleri burada bulunmakta. <strong><em>''Kız bebek isim önerileri istiyorum diyenler''</em></strong> linkimizden ulaşabilirsiniz.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/kiz-bebek-isim-onerileri-istiyorum-diyenler/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1163, member: 1"] Merhabalar Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızınızı. İsim konusu önemli tabii. Hem kaderini hem karakterini etkiliyor isimler. Anlamı da çok önem arz ediyor böyle olunca. İsim koyarken özellikle araştırma yapmanız da çok güzel bir şey. Keşke her anne baba böylesine isim koyma konusunda itina ile davransalar. Ben de ikizlerim doğmadan isimlerini çok araştırmışımdır. Çok inanıyorum isim kesinlikle bir çocuğa çok büyük etkisi oluyor. Örneğin ismi Rüzgar olan bir çocuk rüzgar gibi hızlı yaramaz ve atik olabiliyor. Ya da Ayşe Fatma isimleri Hz. Ayşe Hz Fatıma annelerimizden esinlenip çocuklarımız üzerinde etkisi olabiliyor biraz da niyete de bağlı tabii.[B] Nila ismi [/B]de çok hoş böyle kısa ve anlamı güzel isimlere bayılıyorum ben. Hem söylenişi güzel hem anlamı da güzelse harika. [B]Nila isminin anlamı[/B]na gelince. [HEADING=1]''Nila isminin anlamı nedir?'' ''Nila ismi Kuranda geçiyor mu?''[/HEADING] Nila ismi ; Derin mavi, başarılı olan, başaran ve ulaşan, koyu mavi anlamına da geliyor. Ayrıca [B]Nila ismi[/B]ni ben de çok duymadım çok kullanan bir isim değil ve nadir isimlerden. Ayrıca bu isim Kuran'da geçmiyor. Ama ismin anlamını çok beğendim ben. Nila isminin harf analizini de size yazmak istiyorum ki. N harfinden dolayı sağduyulu, içgüdüleri oldukça gelişmiş, İ harfinden dolayı hassas ve duygusal olan, çabuk incinen yapıda olan, L harfinden dolayı oldukça yetenekli, sanatsal yönleri gelişmiş ve A isminden dolayı da mantıklı hareket etmesi ve düşünerek hareket etmesi örnek gösterilir. Size ayrıca şöyle bir link sunmak istiyorum ki kız bebeğiniz de olacakmış belki siz Nila da karar kıldınız ama başka koyabileceğiniz kız bebek isimleri burada bulunmakta. [B][I]''Kız bebek isim önerileri istiyorum diyenler''[/I][/B] linkimizden ulaşabilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/kiz-bebek-isim-onerileri-istiyorum-diyenler/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Nila ismi Kur'an da geçiyor mu tam anlamı nedir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…