Nişanlım ile ilişkiye girdik çok pişmanım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Evlenmeden ilişkiye girmek kadınlar kulubü evlenmeden ilişkiye girmek günahmı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar selam ben 5 ay önce nişanlandım. Yaza da düğün vardı ama nişanlım ile evlenmeden ilşkiye girdik çok pişmanım bir anda olan bir şey ikimiz de ne olduğunu anlayamadık. Nasıl böyle bir şey yaptım bilemiyorum. Kanama oldu ama korkuyorum acaba hamile kalır mıyım evlenmeden önce? Evlenmeden ilişkiye girmek gibi bir düşüncemiz yoktu dediğim gibi bir anda gelişti ve çok pişmanım. Düğüne de daha 6 ay var ne yapacağım bilmiyorum umarım hamile değilimdir.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Nişanlınla evlenmeden birliktelik yaşaman biraz kötü olmuş. Senin adına üzüldüm. Birlikte olduğun günler çok önemli yani yumurtlama zamanına gelirse hamile kalma ihtimalin var. Adet günün geçerse test yaparsın sonucu öğrenirsin. Umarım hamile değilsindir. Keşke zamanında yaşansaydı diyebilirim ama eğer nişanlanmışsan severek isteyerek nişanlanmışsın 5 aydır da nişanlı olduğunu söylüyorsun. Sevmesen istemesen kalmazdın nişanlı olarak. Zaten evleneceksiniz ama dilediğin gibi inşallah hamile kalmış olmamışsındır. Maalesef gençler böyle durumları yaşamadıkları için bir merak hasıl oluyor içlerinde ateş ile barut yan yana durmaz lafı ne kadar da yerinde değil mi atalarımızın. Merak için içinden bir şeyler de dürttüğü için bu sonuç ortaya çıkmış o anda insan bir şey düşünemediği için demek ki siz de sonucunda üzülmüş olarak kalmışsınız. Önemli olan bu olay olduktan sonra ayrılmamak ve ikinizden de evlenme kararını sonuna kadar götürmenizdir. Evlenmeden ilişkiye girmek öncesi ilerisini de mutlaka göz önüne almanız gerekir diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sonuçlarına katlanacaksanız birlikte olmalısınız.

Bu tür sorulardan biri olan çok sorulan sorulardan biri olan sürtünme ile hamile kalınıp kalınamayacağı konusunda. Evlilik dışı ilişkilerde en çok merak edilenlerden biri de ''sürtünerek ilişkiyle hamile kalınır mı'' oluyor. Yazımızda giderek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 
Üst