Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Oğlumuz olmasını çok istiyoruz duası var mıdır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1436" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Elbette bir <strong>erkek </strong>ya da bir kız istemeden öncesinde hayırlı ve sağlıklı olanını dilemek güzel olmaz mı sizce de? Erkek olur hayırsız çıkar diğer kızlar ondan hayırlı olur ya da erkek olur sağlıksız bir evlat doğar ömür boyu ona bakmakla yükümlü olursunuz hiç düşündünüz mü böylesini. Eşiniz istiyor diye değil Rabbimiz dilerse en sağlıklısını en hayırlısını versin diye dua etmek gerek. Kimi çocuk şükür sebebiyken kimi çocuk da maalesef sınav pişmanlık olmaktadır. Ama tabii bu da bir tercih meselesi şu da var ki siz yine de hayır ile isteyin şüphesiz ki Rabbimiz'e istenilen hiçbir şey ağır gelmeyecektir. Bebek olması için bazı dualar var. Bunlardan biri <strong>Hz Zekeriya</strong>'nın <strong>hayırlı evlat olması için dua</strong>sı vardır.</p><p></p><p>''Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyiben. İnneke semiü'd dua.''</p><p>''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.''(Ali İmran Suresi-38)</p><p></p><p>Yine Peygamber Efendimiz (SAV) in de rivayete göre şöyle buyuruyor. ''Her kim eşi hamile iken elini karnına koyup da şu duayı okursa bu çocuk erkek olur''</p><p></p><p>''Bismillahil ehadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled, Allahümme inni semmeytü ma fi hezel batne Muhammeden bi ismi Muhammed sallallahu aleyhi ve selleme''</p><p></p><p>''Bir olan ve her şeyin kendisine muhtaç olduğu Allah'ın adıyla. O Allah ki doğmamış ve doğurmamıştır. Allahım bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed Aleyhisselamın isminin hürmetine, Muhammed koydum''</p><p></p><p>Ayrıca hanımlar kocayı kendinize nasıl bağlarsınız. Duası var mı bakalım mı? <strong><em>''Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı?'</em></strong>' hemen linke giderek konuyu inceleyebilirsiniz. Kocasını kendine evine bağlamak isteyenlere. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kocayi-kendine-baglamak-icin-dua-ariyorum-kizlar-yardim-var-mi.446/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1436, member: 1"] Merhabalar Elbette bir [B]erkek [/B]ya da bir kız istemeden öncesinde hayırlı ve sağlıklı olanını dilemek güzel olmaz mı sizce de? Erkek olur hayırsız çıkar diğer kızlar ondan hayırlı olur ya da erkek olur sağlıksız bir evlat doğar ömür boyu ona bakmakla yükümlü olursunuz hiç düşündünüz mü böylesini. Eşiniz istiyor diye değil Rabbimiz dilerse en sağlıklısını en hayırlısını versin diye dua etmek gerek. Kimi çocuk şükür sebebiyken kimi çocuk da maalesef sınav pişmanlık olmaktadır. Ama tabii bu da bir tercih meselesi şu da var ki siz yine de hayır ile isteyin şüphesiz ki Rabbimiz'e istenilen hiçbir şey ağır gelmeyecektir. Bebek olması için bazı dualar var. Bunlardan biri [B]Hz Zekeriya[/B]'nın [B]hayırlı evlat olması için dua[/B]sı vardır. ''Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyiben. İnneke semiü'd dua.'' ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.''(Ali İmran Suresi-38) Yine Peygamber Efendimiz (SAV) in de rivayete göre şöyle buyuruyor. ''Her kim eşi hamile iken elini karnına koyup da şu duayı okursa bu çocuk erkek olur'' ''Bismillahil ehadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled, Allahümme inni semmeytü ma fi hezel batne Muhammeden bi ismi Muhammed sallallahu aleyhi ve selleme'' ''Bir olan ve her şeyin kendisine muhtaç olduğu Allah'ın adıyla. O Allah ki doğmamış ve doğurmamıştır. Allahım bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed Aleyhisselamın isminin hürmetine, Muhammed koydum'' Ayrıca hanımlar kocayı kendinize nasıl bağlarsınız. Duası var mı bakalım mı? [B][I]''Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı?'[/I][/B]' hemen linke giderek konuyu inceleyebilirsiniz. Kocasını kendine evine bağlamak isteyenlere. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kocayi-kendine-baglamak-icin-dua-ariyorum-kizlar-yardim-var-mi.446/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürknezamandoğduiseyılolarakaşağıyarakamşeklindeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Oğlumuz olmasını çok istiyoruz duası var mıdır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…