Ovulasyon Testi Kullanıp Hamile Kalanınız Var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ovulasyon testi kullananlar kadınlar klubü ovulasyon testi kullanıp hamile kalınır mı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ben yumurtlama zamanımı bilemiyorum. Evleneli 8 ay oldu tabii mahalle baskıları başladı bebek yok mu diye sinir bozucu bir şekilde. Bu ovulasyon testleri varmış acaba hem yumurtlama zamanımı anlayıp hamile kalabilir miyim o şekilde. Deneyip gören varsa yardımcı olabilir mi? Ovulasyon testleri nasıl kullanılıyor evde kendimiz yapabiliyor muyuz? Biz de bir çocuk sahibi olalım istiyoruz milletin de ağzını kapatalım bari.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba
Valla bana düşmez canım ama daha çok yeni evlisin yaşını da bilmiyorum ama acele etmiyor musun bırak evliliğinin tadını çıkar be bacım. Ama tabii sizin kararınız. Ovulasyon testlerine gelince de elbette yumurtlama zamanını anlayabiliyorsun bu şekilde. Aynen gebelik testi gibi idrar ile yumurtlamana yakın testi yapıyorsun pozitif olduğunda çift çizgi çıkıyor bu demek oluyor ki yumurtlama zamanın ya da hemen olacak. Sen de buna göre o günlerde ilişkiye girersin eşinle. Ovulasyon zamanını kestiremeyen kadınlar bu şekilde yumurtlama zamanını onikiden vurarak hamile kalabiliyorlar. Sen de deneyebilirsin ve sonucu bizimle paylaşırsan biz de sevincine ortak oluruz.

Bir kadının ovulasyon zamanı çok önemlidir hele ki hamile kalmak için planlama yapmak için önem arz eder. Şimdi şu konu da sizi ilgilendirecektir hesabı ile aşağıdaki linkten yumurtlama zamanı hesaplama nasıl yapılır onu inceleyebilirsiniz.

 
Üst