Pencere sineklik olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Pencere sineklik migros kadınlar kulubü pencere sineklik migros fiyat hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz ki yaz geliyor. Yazları bizim evin etrafı çok yeşillik olduğu için çok fazla sivri oluyor bu yüzden önerebileceğiniz sivrisinek için pencere sinekliği var mı? Pencere sineklik migros'ta satılan sineklikler nasıl kullanışlı mı? Eğer kullananlar varsa bana önerebilirler mi acaba çünkü pencerelere sineklik takılmaz ise biz mahvolduk.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Pratik bir ürün ben geçen sene bu ürünü kullanmıştım taşındığım evimde. Aldığım pratik sineklik sayesinde sineklerden kurtulmuştuk. Ama tabi ben o evimden taşındığım için eski evimde kaldı. Yaz günlerinin kabusu sivrisineklerden kurtuluşunuz belki de bu sinekliğe bağlı olabilir. Migros Pencere sinekliği çift taraflı ve bantlıdır 2 parçadan oluşan sinekliği kolayca kendiniz tek başınıza pencereye monte edebilirsiniz. Pencerelerinize takacağınız sineklik sayesinde doğal yoldan sineklerden kurtulmuş olacaksınız. Ayrıca sivrisinekler ve sinekler için ilaç kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Migros pencere sineklik haricinde internetten daha farklı ürünler de bulabilirsin özellikle bantlı olanları tercih ederseniz daha pratik olacaktır.

Dilerseniz aşağıdaki önemli konuyu da inceleyebilirsiniz. Bebeği olanlar ya da doğum yapacaklar varsa mutlaka inceleyin derim. ''Bebeğim için sinek ilacı olarak ne kullanabilirim'' bebeğiniz için de yukarıda dediğim gibi aslında pencere sineklik ürününü de deneyebilirsiniz.

 
Üst