Perdelerimi yıkayacağım kaç devirde yıkamalıyım sizce?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Perde kaç devirde yıkanır kadınlar kulubü perde kaç derecede yıkanır hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yeni evlendim evimin perdelerini de en kalitelilerinden seçtik. Şimdi de yıkamak istiyorum sizler nasıl yıkıyorsunuz hanımlar perdelerinizi. Perdelerimi yıkarken kaç derecede ve kaç devirde yıkamalıyım? Fon perdelerim de var. Fon perdeleri tüllerden farklı mı yıkama şekli filan acaba? Perde kaç devirde yıkanır?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Perdeleri yıkamak diğer çamaşırlardan farklı olarak yıkamak gereklidir. Ayrıca diğer çamaşırlardan ayrı bir şekilde yıkanılır. Özellikle fon perdeleri tek tek yıkasanız daha iyi olacaktır. Perdelerinizi ister tül olsun ister fon oldun sıcaklık derecesi 30 dereceden fazla ısıda yıkamamak gerekir. Hassas programda yıkamalısınız. Perdelerinizi dediğim gibi düşük sıcaklıkta ve düşük devirde yani 400 filan olabilir bu. Düşük devirde yıkamalısınız ki yapısı bozulmasın. Unutmayın perdeleri ayrı ayrı yıkayın makineyi çok doldurmayın. Unutmayın ki makineniz kaç kg ise yarısı kadar doldurun tam anlamı ile doldurmayın çamaşırlar rahat dönmeli makine içinde.

Peki perdeler haricince battaniyeleri de makinede yıkayabilir miyiz? ''Battaniyelerimi çamaşır makinemde yıkamayı düşünüyorum'' hemen linkte konuyu inceleyebilirsiniz.

 
Üst