Pişik nasıl geçer acıdan mahvoldum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yetişkinlerde pişik nasıl geçer kadınlar kulübü yetişkinlerde pişik nasıl geçer evde hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar sıkıntım çok büyük yaa kilomdan dolayı sık sık bacaklarımın arası pişik olur kış olunca biraz geçiyor ama yazın resmen kroniklesti sanki. Daha doğrusu kışın olmuyor diyordum ama yine tekerrür etti maalesef. Ne yapsam da rahat etsem yaa. Zeytinyağı da sürüyorum ama pek fayda etmiyor galiba etkisi geçince yine bacaklarım birbirine surundukce çok acı hissediyorum. Bacaklarımın arasındaki pişik nasıl geçer? Fikri olan yardım edebilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Pişik çok zor bir durum gerçekten ama geçmeyen bir sorun değil. Özellikle kullandığınız çözüm çok önemli. Zeytinyağı da iyi gelir aslında ama demek az ya da sık sık kullanmıyorsunuz. Ben size bir öneride bulunayım. Bepanthol krem harika bir krem onu deneyebilirsin. Ama banyodan sonra ya da sıcak ortamlarda o bölgenizi terletmemeniz ıslak bırakmamak çok önemli. Bu pişiğe neden olur. Eğer şuanda da öyle bir durumdaysaniz Bepanthol kremi yanınızdan ayırmayın. Vazelin denemediyseniz vazelin de deneyin ama dediğim krem pişiğe birebirdir. Ayrıca hijyeninize dikkat edin kilonuz çok işe maalesef bu da pişiğe sebep olmakta.

Vajinal mantarlar da en az pişik kadar tehlikeli ve sıkıntılı olabilir. "Tekrarlayan vajinal mantar yaşayanlar" yazımızı inceleyerek vajinal mantar yaşayanlar daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

 
Üst