Porselen Gibi Cilt Suna Dumankaya Tarifini Deneyen Var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Porselen gibi ilt suna dumankaya kadınlar klubü porselen gibi bir cilt için kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Her kadının hayali pürüzsüz ve porselen gibi bir cilt. Bu suna dumankayanın tarifi var görüyorum sürekli ama cildim çok hassas ne yapsam denesem mi acaba? Cildime ters bir etkisi olur mu bilemedim hanımlar. Deneyip olumsuz bir reaksiyon alan var mı bu maskeden. Bir de bu tür maskeleri filan düzenli yapmak gerekir diyorlar ama benim 3 tane çocuğum var biri bebek biri 5 yaşında biri de ilk okul 2. sınıfta gelin de düzenli yapın bu bakımı. Nasıl olacak bilemiyorum yaa.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba canım
Öncelikle 3 çocuk annesi olman kendine bakmanı engellememeli. Kendini bırakmamalısın. Çocuklar uyurken bile yapabilirsin yapacağını. Su dumankayanın tariflerini ben de çok severim ama öncelikle cilt tipini bilmen gerekir. Zaten Suna dumankaya da olsa diğer güzellik uzmanları da özel bir şekilde yağlı cilde kuru cilde karma cilde diye belirtiyor maskeleri sunarken bizlere. Cilt tipini bilmen ve herhangi bir alerjin var mı önemlidir. Suna dumankayanın porselen gibi cilt için olan maskesini denemeden önce mutlaka temiz cilde uygula kirli cilde uygulamak işe yaramayacaktır. Bakın hemen alttaki linkten Suna dumankayanın porselen gibi cilt için vereceği tarifi hemen izlemelisin. Videoda verdiği tarifte hem cildi besleyen hem cildi sıkılaştıran hem temizleyen bir tarif bu mutlaka izleyin.


Ve hanımlar cilt renginden şikayet edenler cilt renginizi açmak için öneriler yazımız hemen aşağı linkte. Tekrar söylemek isterim ki bunları denemeden cilt tipinizi alerjinizin olup olmadığını herhangi bir şeye öğrenin mutlaka.

 
Üst