Rüyada eşini görmek anlamı nedir açıklar mısınız?

S

sorumvar

Member

Rüyamda eşimi gördüm kadınlar kulubü rüyamda eşimi gördüm nedir hamilemiyim forum'da.​

Eşim askerde daha 1 yıllık evliyiz daha doyamadan da askere gitti. Dün gece rüyamda eşimi gördüm ne demek acaba? Ya neredeyse her gün konuşuyoruz ama içime kurt düştü rüyamda eşim askerden gelmek istemediğini hep orda kalmak istediğini söylüyordu. Çok korktum. Bir de hamileyim rüyamda da çok korktum öyle görünce. Kendisine söylemedim öyle gördüğümü ama benim içim içimi yiyo. Rüyamda eşimi görmek nedir acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Allah kavuştursun hem bebeğinizle hem eşinizle inşallah. Keşke askerden sonra evlenseymişsiniz. Ama kısmet ne denir ki. Rüyada eşi görmek anlamı aslında güzel. Zaten rüyayı da iyi hayra yorumlamak önemlidir ya. Eşini görüyorsun demek onu çok seviyor ve özlemişsin ki rüyana girmiş. Hem hamilesin hem daha 1 yıllık eşinden ayrısın onun endişesi olması gayet normal bu da bilinç altına işlemiş ve rüyana girmiş. Bu bilimsel bir açıklamaydı asıl rüyanın anlamına gelince de. Rüyada eşini görmek güzel sürpriz bir haber alacağınız, hayatınızda bulunan hali hazırda olan sıkıntıların sona ereceğini güzelliklerle dolu bir hayat sizi bekliyor diyebilirim. Ayrıca rüyayı gören sizin uzun zamandır görmediğiniz biriyle karşılaşabileceğinize de işaret ediyor bu eşiniz olmasın:) Hayr olsun rüyanız tekrardan.

Rüyada ikizleri olduğunu görmek anlamı nedir? Hemen aşağıda bırakacağım linkten yorumu okuyabilirsiniz. Sizler de bilginiz dahilinde yorumda bulunabilirsiniz. ''Rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba'' başlık aşağıdaki linkte arkadaşlar.

 
Üst