Rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada ikiz erkek çocuğu görmek rüyada ikiz erkek bebek görmek hamilemiyim forum'da.​


Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Hamileyim ve doğumhaneye gidiyorum. Ardından çocuğumu kucağıma alıyorum. Yalnız bir anda doktor diğer bebekte geldi diyor. Ve kucağımda birbirinin aynısı masmavi gözlü ikiz erkek çocuk görüyorum. Bu saat oldu ve ben halen rüyanın etkisindeyim. Rüya ile amel edilmediğini biliyorum ama. Ben çok etkilendim. Rüyada ikiz erkek çocuğu görmek ne demek? Acaba ne olabilir? Yorumu nedir? İçimden güzel şeyler olacak diye geçiyor ama yine de yorumlarınızı bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Evvela hayır olsun rüyanız diyerek sözlerime başlayayım. Çünkü rüyanızın baştan sona kadar hayır olduğunu düşünüyorum. Hem hamilesiniz. Bu zaten güzel. Rızık bereket gelecek demek. Hem de sorunsuz bir şekilde doğum yapıyorsunuz. Bir de üstüne üstün ikiz bebek görüyorsunuz. Rızkınızın ben iki katına artacağına inanıyorum. Ayrıca çocuklar da temiz yüzlü sıkıntısız gözüküyor. Helalinden geçiminizi sağlayacağınız anlamı çıkabilir. Bolluktan yana şansınız açık olacak yani. Ayrıca bol bol Allah dan istemenizi dilerim. Çünkü rüyada erkek çocuk duaların kabul olacağı anlamını da taşımaktadır. Yine de geleceği Allah bilir. Umarım Allah her şeyi gönlünüze göre verir. Mutlu günler dilerim. Rüyamda ben de hamileyken bir kız biri erkek ikizlerim olduğunu görmüştüm gerçekten ne güzel bir rüya hayr olsun diyelim.

Rüyada balık tuttuğunu görmek rüyasının yorumunu merak ediyorsanız yazımız ilginizi çekebilir. ''Rüyamda balık tuttuğumu gördüm hayr olsun'' yazımızı hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.


Yine rüyada kaynananın boğazını kestiğini görmek aşağıdaki linkte yer alıyor. ''Rüyamda kaynanam boğazımı kesiyordu'' rüyaların yorumlarına siz de yorum yapabilirsiniz dilerseniz.

 
Üst