Merhabalar.
Evvela hayır olsun rüyanız diyerek sözlerime başlayayım. Çünkü rüyanızın baştan sona kadar hayır olduğunu düşünüyorum. Hem hamilesiniz. Bu zaten güzel. Rızık bereket gelecek demek. Hem de sorunsuz bir şekilde doğum yapıyorsunuz. Bir de üstüne üstün
ikiz bebek görüyorsunuz. Rızkınızın ben iki katına artacağına inanıyorum. Ayrıca çocuklar da temiz yüzlü sıkıntısız gözüküyor. Helalinden geçiminizi sağlayacağınız anlamı çıkabilir. Bolluktan yana şansınız açık olacak yani. Ayrıca bol bol Allah dan istemenizi dilerim. Çünkü
rüyada erkek çocuk duaların kabul olacağı anlamını da taşımaktadır. Yine de geleceği Allah bilir. Umarım Allah her şeyi gönlünüze göre verir. Mutlu günler dilerim. Rüyamda ben de hamileyken bir kız biri erkek ikizlerim olduğunu görmüştüm gerçekten ne güzel bir rüya hayr olsun diyelim.
Rüyada balık tuttuğunu görmek rüyasının yorumunu merak ediyorsanız yazımız ilginizi çekebilir.
''Rüyamda balık tuttuğumu gördüm hayr olsun'' yazımızı hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Rüyada balık tutmak elle kadınlar kulubü rüyada balık tuttuğunu görmek hamilemiyim forum'da. Maşallah, hayır olsun bir rüya gördüm. Bir olta var ve, denize atıyorum. Bir anda oltama bir şey takılıyor. Ben çekmeye çalıştıkça o kaçmaya çalışıyor. Yalnız çok büyük mücadele veriyorum. Uzun süre...
www.hamilemiyim.org
Yine rüyada kaynananın boğazını kestiğini görmek aşağıdaki linkte yer alıyor.
''Rüyamda kaynanam boğazımı kesiyordu'' rüyaların yorumlarına siz de yorum yapabilirsiniz dilerseniz.
Rüyada boğaz kesilmesi kadinlar kulübü rüyada boğaz kesilmesi görmek hamilemiyim forum'da. Kızlar bir rüya gördüm ama çok korktum gerçekten. Ya uyandığımda bir süre kendime. Ya ne dehşet bir rüyaydı korku filmleri bile yanında hiç kalir. Vallahi bunlar hep müge izlemekten oluyor. Vallahi şaka...
www.hamilemiyim.org