Rüyamda böcek ve yılan gördüm anlamı nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada böcek ve yılan görmek kadınlar kulubü rüyada böcek ve yılan görmek hamilemiyim forum'da.​

Çok kötü bir rüya gördüm anlatmak bile beni tedirgin ediyor. Hala etkisindeyim aslında 3 gün oldu göreli. Rüyamda bir tarafı böcek bir tarafı yılan gibi bir yaratık gördüm. Rüyada böcek yılan görmek nedir anlamı? Valla uyandığımda bile çok korkmuş biçimde uyandım. Acaba uyandığımda korktuğum için rüyamda kötü bir anlama mı sahip oluyor dersiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Her rüyanın başka başka bir anlama sahiptir. Kimi zaman bilinçaltındaki şeyleri görürüz rüyamızda ama her birinin bir anlamı vardır. Rüyada böcek görmek sıkıntı ve kederdir. Maalesef ki anlamı hayatınızda yaşayacağınız sıkıntılara delalet eder. İkili ilişkilerinize dikkat etmelisiniz bilhassa evli iseniz bu rüya eşinizle aranızdaki sıkıntılara işaret ediyor. Rüyada yılan görmek de düşman derler. Rüyada görülen yılan gizli düşmanlıktır. Hatta sinsi ve sizi kötü hale getirmek için plan yapan bir kadına işarettir. Yılan görmek hem maddi hem manevi sıkıntılar ve bunalım demektir. Rüyanız için pek hayırlı konuşmadık ama siz sürekli dua edin inşallah rüyanız hayra döner. Yani rüyanızda bir tarafı böcek bir tarafı yılan görmüşsünüz biraz hayatınızda her alanda sıkıntı olabilir ama inşallah aşabilirsiniz.

Peki rüyada fare görmek nedir? Rüyasında fare görmek nedir neye tabir olunur? ''Rüyamda fare gördüm hayırdır inşallah'' yorum için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

 
Üst