Rüyamda göğüslerimden süt geliyordu bebek emziriyordum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada memeden süt gelmesi bebek emzirmek kadınlar kulubü rüyada süt görmek hamilemiyim forum'da.​

Kızlar rüyama yorum yapın lütfen akşam üstü biraz uyumuşum rüyadan öyle güzel uyandım ki anlatamam. Rüyamda bir baktım göğüslerimden süt geliyor beyaz ve çok fazla geliyor hem de. Sonra baktım oda içinde beşik var rengi mavi ve içinde bir tosuncuk oğlan bebeği var. Onu alıyorum ve memeyi hemen tutuyor bebek. Öyle güzel emiyor ki bir göğsü bitiriyor diğer göğsümü de emiyor. Rüyamdan çok heyecanlandım nedir sizce? Rüyada memeden süt gelmesi bebek emzirmek nedir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Rüyanız gerçekten çok güzel ve hayırlı. Rüyada süt görmek hem de beyaz görmek çok güzel bereket dolu huzur ve hayır dolu ömrünüz olacak demektir. Rüyada memeden süt gelmesi ile eviniz aileniz her zaman saadet içinde huzur içinde olacak her şey güzel ve mutluluk içinde olacak. Hayırlı ferah ömür süreceksiniz. Bebeğin göğüslerinizden süt emmesi de bereket bolluk dolu yıllarınız olacak bebek sizin bebeğiniz ise bebeğiniz için çok hayırlı bir ömür olacak inşallah. Rüyanız hayır ve bereket dolu ne kadar güzel bir rüya hayr olsun diyelim.

Rüyada ikiz görmek nedir? Belki gördünüz belki görürsünüz ya da gören misafirlerimiz varsa yorumuna aşağıdaki linkten ulaşabilirler. ''Rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba'' yazımız linktedir.

 
Üst