Rüyamda kaynanam boğazımı kesiyordu

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada boğaz kesilmesi kadinlar kulübü rüyada boğaz kesilmesi görmek hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bir rüya gördüm ama çok korktum gerçekten. Ya uyandığımda bir süre kendime. Ya ne dehşet bir rüyaydı korku filmleri bile yanında hiç kalir. Vallahi bunlar hep müge izlemekten oluyor. Vallahi şaka maka üç gün oldu etkisinden çıkamıyorum yaa. Rüyamda esimin annesi beni boğazımdan kesip öldürüyordu. Ayy anlatması bile çok kötü. Ya kanlar içinde nefes alamadan cirpindim öylece. Ne sinir bozucu bir rüya dimi. Rüyada boğaz kesilmesi anlamı nedir bana söyler misiniz anlayan varsa.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Aslında korkutucu bir rüya gibi ama rüya yorumu hiç de öyle değil. Aslında rüyayı yorumlamak biraz da önemli. Nasıl yorumlarsan öyle çıkar derler. Hep bu muge izlemekten sana söyleyeyim bak:) neyse şaka bir yana senin dediğin gibi rüya yorumu dedim ya müjdemi isterim cinsinden. Rüyada boğaz kesilmesi bir işin başına geçeceğin ve bu işte çok başarılı olacağına işaret ediyor. İşinde öyle adımlar atacaksın ki her şey bereketlenecek evine bereket gelecek için artık eskisinden daha iyi çok çok mutlu olacaksın. İleride daha başarılı günler görünüyor sizin için. Borçlar varsa hepsi bitecek ve feraha kavuşacaksınız. Üzerinde olan uğursuzluklar şanssızliklar geçecek.Demiştim müjdemi isterim diye. Rüya yorumun çok güzel artık kötüsünü düşünme.

Aslında her rüyanın kendine göre yorumu var. Belki de çogu zaman beklediğiniz anlamı dışında yorumları olabiliyor. Mesela rüyada ağlamak, ağladığını görmek ne demek? Bence rüyada ağlamak gerçek hayatta gülmek demek bence.

 
R

ryayorumcusu

Guest
Yani benim bildiğim de rüyada eğer bir kişi öldüğünü görüyor ise, eskiler bunun için ömrün uzun olacak ömrün uzamış derlerdi. Ölüm şeklinin hiç bir anlamı yok arkadaşlar. Öldüğünüzü görüyorsanız rüyalarınızda kesinlikle ömrünüz uzayacak anlamı çıkar
 
Üst