Saçlarım çok dökülüyor zinco iyi gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Saç için zinco kullananlar kadınlar kulübü saç dökülmesine zinco hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar arkadaşlar ben 20 yaşındayım. Ama saçlarımda çok dökülme var. Acaba doktora danışmadan alıp kullanabilir miyim? Sonuçta vitamin zararı olmaz sanırım. Saçlarımda belki faydasi olur. Çinko varmış zinco içinde. Saçlarım dökülüyorsa bu sebepten belki daha gürleşir. Saç için zinco kullananlar fikirlerinizi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım saçların bu yaşta dokuluyorsa mutlaka bir uzmana danışmanı tavsiye ederim. Kafana göre zinco alıp kullanman doğru değil. Daha yaşın küçük bu yaşta saçların dökülüyorsa kansızlık filan bir şey vardır. Ya da hormonlarına baktır yukselen düşen değerlerin mi var? Bir de saçlarda sadece çinko yok birçok vitamine ihtiyaç duyar saçlar. Yani zinco alsan bile belki bu işe yaramayacaktır. Saçların sağlıklı uzaması için de birçok vitamin minerale ihtiyacı vardır. Sen yine de bir abla tavsiyesi dinle ve doktora danışmadan kullanma hiçbir şey.

Saç dökülmesine karşı neler yapmak lazım. Çok araştırılan önemli bir konu olan "saç dökülmesi için bakım önerileri" yazımızı da mutlaka inceleyin.

 
Üst