Saçlarım pişmaniye gibi ne yapacağım ben?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Saçlarım pişmaniye gibi kadınlar kulubü saçlarım pişmaniye gibi kopan kadın hamilemiyim forum'da.​


Kızlar yaa evde saçlarımı boyayım dedim ama bayağı bir maceraya giriştim sanırım. Saçlarımı görseniz tıpkı pişmaniye gibi oldu. Saçlarımda genetik olarak çok beyaz var mutlaka boyamam gerekiyor. Açıcı filan kullanarak bu sefer de saçlarımı sarı tonlarında yapayım dedim ama evde bu pek iyi fikir değilmiş. Sanırım açıcıyı fazla beklettim ve sonuç pişmaniye saçlar :( Ne yapacağım ben şimdi söyler misiniz? Saçlarım yandı kopuyor ona mı yanayım yoksa istediğim saç rengi de tutmadı ona mı yanayım? Saçlarım pişmaniye gibi oldu evde ne yapabilirim bir fikir verin lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İnanın çok üzüldüm çok çok kötü bir durum. Saçlar ne haldedir tahmin edebiliyorum şimdi. Büyük ihtimalle açıcıyı fazla saçlarınızda tutmuşsunuz ve saçlarınızı yakmış açıcı. Açıcıyı aslında kendi başınıza kullanmasaydınız iyi olurdu ama olan olmuş artık. Saçlarınız pişmaniye gibi olmuşsa yapacak bir şey var ki bu saçları yeniden onarmaya çalışmak. Dilerseniz yanmış saçlarınızı kestirebilirsiniz bunun haricinde de pek bir kurtarıcı yok. Ama dilerseniz yanmış yıpranmış saçlarda kantaron yağını kullanabilirsiniz. Saçlarınıza az az uygulayın sonrasında ılık su ile ıslak havluya sarın 45 dakika sonra yıkayın. Zeytinyağı da bir seçenek olabilir. Yine de dilerseniz cilt uzmanına sorup yanmış saçları onarmak için bir krem ya da kullanabileceğiniz bir karışım önerebilir. Orijinal keratin bulup saçlara uygulama yapabilirsin belki faydası olur. Üstelik sakın saçlar kendine gelmeden tekrardan boyamayı denemeyin.

''Keratin sütü kullananlar bana tavsiye eder misiniz?'' yazımızı da bir incelerseniz saçlar için keratin kullanımı ne derece doğru.

 
Üst