Keratin Sütü Kullananlar Bana Tavsiye Eder misiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Keratin sütü kullananlar kadınlar klubü keratin sütü kullananlar yorumları kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Saçlarıma artık dönüm noktası yaratacak bir bakım arıyorum. Hanımlar keratin sütü sizce saçlarımı uzatıp gürleştirir mi? Keratin sütünü çok kullanıp faydasını var ama ben bir de buradan sormak istiyorum. Saçlarım hem dökülüyor hem cansız hem de uzamıyor. Garanti ise canlanacağı veririm ne kadarsa parasını da aslında. Yeter ki saçlarım yeniden kendine gelsin. Bir de keratin sütü olarak hangi markayı önerirsiniz lütfen kullananlar yorum yapsın boşuna para vermeyelim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben keratin sütü kullanmadım canım ama kullananları biliyorum faydasını gören de çok görmeyenler de. Ama şunu söylemeliyim ki bence saç tipini öğrenirsen ona uygun keratin sütü kullanabilirsin. Her ürün her saça uygun olacak diye bir kural yok. Bu arada doal keratin sütü markasının çok revaçta olduğunu duydum. Yine de almadan önce dermatoloğa danışmayı ihmal etmeyin. Saç çıkaran jojoba yağı konumuz da sizi ilgilendirebilir diye düşünüyorum.


Bu arada saçlarınıza iyi gelecek bir yazı daha saç dökülmesi var demiştiniz saç dökülmesi için bakım önerileri yazımızı incelemek de isteyebilirsiniz.

 
Üst