Saçlarımı maden suyu ile yıkarsam saçlarım canlanır mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Maden suyu saç derisi kadınlar kulubü maden suyu saç derisine iyi gelir mi hamilemiyim forum'da.​

Kızlar saçlarım çok cansız dökülüyor. Maden suyunu duydum üç arkadaşım da bunu önerdi. Gerçekten iyi geliyor mu maden suyu saça? Maden suyu saç derisine ne gibi etkileri var ki dökülmeyi önlüyor acaba? Maden suyunu direkt saçlarımıza mı sürmek gerekiyor? Maden suyu ile saçlarını yıkayan ya da nasıl kullanılıyorsa artık kullananlar varsa öneride bulunur musunuz? Kullanmam doğru olur mu benim de?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maden suyu ile saçlara bakım yapmak iyi gelebilir evet. Maden suyu mineralleri barındıran harika bir içecektir. Tabii vücudumuza olduğu kadar saçlar da bize bağlı olduğu için saçlara da faydası vardır. Çünkü saçlarımızın da minerallere ihtiyacı vardır. Maden suyu saç derisini besler kepeği önler saçların dökülmesine uzun ve düzenli kullanım sonrasında saçlarda fark edilir bir şekilde saçlarınız canlanacaktır. Maden suyunda bulunan mineraller saçları besler. Özellikle saçlarda kepek olduğunda saçları nemli tutarak kepeklenmeyi de aza indirerek zamanla önleyecektir. Saçları sağlıklı kılacaktır. Maden suyunu saçlarınızı yıkadıktan sonra saç diplerine de olmak üzere masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Her duş sonrası yapsanız faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

Hanımların en şikayet ettiği saç sorunlarından biri de saçların dökülmesi sorunudur. ''Garanti saç çıkaran bir şey lazım bana'' yazımızda da saç çıkaran önerilere bulabilirsiniz hanımlar.

 
Üst