Şampuana hangi yağı katmalıyım saçlarımı uzatması için kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Şampuana neler katılır kadınlar kulübü şampuana ne katılırsa saç uzar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar benim saçlarım hiç uzamıyor acaba şampuana ne katılırsa saç uzar yardımcı olabilir misiniz? Duyuyorum ama şampuanın içine bazı yağlar ekleyip bu şekilde saçlarını bu şampuanlı yıkıyorlar ve saçlara iyi geldiği söyleniyor acaba ben şampuana ne katabilirim saçlarımı uzatması için? Şampuana neler katılır hangi yağlar katılır başka hangi yağı ne için katarız bilginiz var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saçlarınızın uzamadığını söylüyorsunuz bunun için şampuanın içine badem yağı ekleyebilirsiniz badem yağı eklediğiniz şampuanınızla saçlarınızı yıkadığınızda zamanla yeni saçların çıktığını var olan saçlarınızı da beslediğini göreceksiniz. Bir diğer yağ ise çam terebentin yağı.çam terebentin yağı saçları kökten uca kadar beslediğini duymuştum sizde şampuanın içine ekleyerek bu şampuanla saçlarınızı yıkadığınızda çam terebentinin güzel ve hoş etkilerine şahit olacaksınız. Arkadaşım yine Argan yağı da aynı şekilde saçları besleyen, saçlara faydası olan gür görünmesini sağlayan bir yağdır aynı zamanda sizin istediğiniz gibi saçların uzamasına yardımcı olur.

Şampuana neler katılır bu konuya baktık şimdi dilerseniz "saç çıkaran yağlar hakkında bilgi istiyorum" konumuza da bir göz atmanızı istiyorum aşağıdaki linkten konumuzu inceleyebilirsiniz.

 
Üst