Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Kadınlar Kulübü Gebelik
Cinsellik +18
Sekste 56 pozisyonu nedir peki ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sadmin" data-source="post: 2024" data-attributes="member: 55"><p>Selamlar dilek nasıl oluyor yarım saat mide bulantın ve kusman kesinlikle psikolojik hayatım. Bu kadar kısa sürede hamile kalamazsın. Tabi ki hamile kalmışta olabilirsin sadece içine boşalması hamile kalmana engel değil. Düşük ihtimal de olsa zevk suyunda canlı yaşayacak spermler olduğundan tabiki hamile kalma ihtimalin de bulunmakta. Bekleyeceksin bir dahaki adet olma tarihini hayatım yapacağın hiç bir şey yok. Tabi ki 72 saat geçmedi ise ertesi gün hapı kullanabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sadmin, post: 2024, member: 55"] Selamlar dilek nasıl oluyor yarım saat mide bulantın ve kusman kesinlikle psikolojik hayatım. Bu kadar kısa sürede hamile kalamazsın. Tabi ki hamile kalmışta olabilirsin sadece içine boşalması hamile kalmana engel değil. Düşük ihtimal de olsa zevk suyunda canlı yaşayacak spermler olduğundan tabiki hamile kalma ihtimalin de bulunmakta. Bekleyeceksin bir dahaki adet olma tarihini hayatım yapacağın hiç bir şey yok. Tabi ki 72 saat geçmedi ise ertesi gün hapı kullanabilirsin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
lütfenaşağıyaatatürkündoğruğuşehriyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Kadınlar Kulübü Gebelik
Cinsellik +18
Sekste 56 pozisyonu nedir peki ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…