Sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Evli erkekle birlikte olmak kadınlar kulubü evli erkekle birlikte olmanın günahı hamilemiyim forum'da.​

Ben kendim bekarım ama 3 aydır bir erkekle görüşüyorum. Ama evli olduğunu bilmiyordum öğrendim kaynar sular başıma yıkıldı resmen. Şimdi de ona söyledim ve ayrılmak istiyorum dedim. Kendisi de zaten anlaşamadığını boşanacağını söyledi. Gerçekten sevdim ben onu. Bunu hakedecek ne yaptım bilemiyorum. Hem evli olduğunu öğreniyorum hem de bana diyor ki boşanacağım zaten anlaşamıyorum kim inanır buna acaba? Evli erkekle birlikte olmak ne kadar doğru bilmiyorum devam etmeli miyim onu da bilmiyorum güvenim sıfır şuan.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yaşadığın kötü ve travma yaratıcı bir durum. Gerçekten yerinde olmayı istemezdim. Evli erkekle birlikte olmak bile bile bunu yapmak aynı zamanda bence günah da. Ama sen kendini suçlama çünkü evli olduğunu bilmiyordun ve ayrılmak istedin zaten duyduğunda da. Bence kesinlikle ayrıl zaten bu türlü bir ilişki olamaz. Hem evli hem bekar bir kızla ilişki yaşamaya çalışıyor. Bunun ne güvenilecek bir tarafı var ne de sevilecek maalesef. Zaten sen devam etsen de gerçekten boşanacak mı bakalım eşinden. Neresinden tutarsan tut tutulacak tarafı yok. Bence ayrıl yoluna bak. Zaten sana evliyim dememekle yalan da daha en başından olumsuz olduğunu gösteriyor bu ilişkinin. Bana hiç uygun gelmedi ve mide bulandırıcı bir durum. 3 aydır da bir insanı tanımak için çok kısa bir zaman artık önüne daha dikkatli bak bırak ne hali varsa görsün o da. Sen bekarsın önüne kimler çıkar daha. Şimdi boşanmasa bile sen birlikte olmaya devam edersen belki çocuklarının ahını alacaksın belki karısının senin yuvan dik duracak mı dersin? Boşver en azından yol yakınken dön canım.

Kocası ile sorunu olanlar kocasının kendisine karşı ilgisiz olduğunu düşünenler evinde huzuru bulamayanlar mutlaka bu yazımızı inceleyin. ''Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı'' yazımızın içinde sizler için güzel öneriler bulacaksınız.

 
Üst