Sol kasığım çok feci ağrıyor hamile miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamilelikte sol kasık ağrısı kadınlar kulubü gebelikte sol kasık ağrısı hamilemiyim forum'da.​


Ya kızlar adetime 3 gün var ama böylesine bir kasık ağrısı yaşamamıştım şimdiye kadar. Adet olmadan 1-2 gün önce ağrım olur ama böyle bir ağrı bilmiyorum. Neden kasığım ağrıyor benim. Sol kasığımda fena bir ağrı var. Hamile olabilir miyim diye aklımdan geçiriyorum ama emin değilim. Adetim daha gelmediği için test de yapamıyorum bir akıl verin lütfen. Hamilelikte sol kasık ağrısı neden olur? Yaşayanlar var mı böyle hamilelik belirtisi ya da başka bir durumda.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Adet olmamışsınız daha ama çok aşırı kasık ağrınız varsa doktora görünmenizde fayda var. Yani sizi çok rahatsız ederse mutlaka görünün. Adetinize 3 gün varken de kandan yaptırdığınız gebelik testi çıkabilir. Dilerseniz kanda beta hcg ye baktırabilirsiniz. Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir ama başka nedenleri de olabilir. Ben direkt size diyemem sol kasığınız ağrıyorsa haa gebesiniz diye. Gebelik varsa aşırı sol kasık ağrısı ve sancılanması dış gebelik, düşük, kist oluşumu ile ilgili de olabilir. Ama içinizi rahat tutun. Ama maalesef ki size buradan ne desek yanlış olur. Olacağınız muayene sonucunda bu sebep ortaya çıkar.

''Sol Kasık Ağrısı Neden Olur?''

Gebelik, dış gebelik, yumurtalık kistleri, düşük, polip, spiral kullanımı, idrar yolu enfeksiyonu, kasıkta fıtık, apandisit gibi sebepler.

Gebelik durumunuz varsa ''gebelikte kasık ve karın ağrısı sebepleri'' yazımızı da mutlaka incelemelisiniz. Gebelik ile ilgili önemli konulardan biri kasık ve karın ağrısı gebeliğin de önemli belirtilerindendir.

 
Üst