SORU: Metrin uyuz kremi kullananlar var

  • Konbuyu başlatan spesifiklezyon
  • Başlangıç tarihi
S

spesifiklezyon

Guest
Metrin uyuz kremi kullananlar Metrin krem kullanıcı yorumları kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da

Çocuğum uyuz olmuş nereden kaptığını bilmiyorum evde herkese bulaştıracak diye korkuyorum. Kullananlardan yorumlar istiyorum. Araştırdım internetten kızlar Kwellada varmış bir de metrin var mış hangisi daha iyi karar veremedim. Sakın bana kendi başına doktora sormadan kullanmayın vs demeyin korona almış başını gitmiş her yer kaynıyor ben izmirde yaşıyorum bu şehir de üst sıralarda yer alıyor. Şimdi mecburen eczaneye gidecem alacam oğlum için kullanacağım bana kullanıcı yorumları gerekiyor hangisini almam gerekiyor reçetesiz satılıyor muş lütfen yardım eder misiniz bana ? Fiyatı ne kadar bilen var mı bir de ?
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Hayatım senin için araştırdım özellikle ekşisözlük teki yorumları okudum Yani durumu eczacıya anlatsan daha iyi olur oma kullanıc ıyorumlarına baktığımda Kwellada açık ara önde görünüyor. Sen yine de eczaneciye bi sor hangisini tavsiye edecek sana. Çocuğun kaç yaşında onları anlat cinsiyetini söyle öyle kullan hayatım.

Metrin için ağır bir ilaç olduğunu söylüyorlar bilgin olsun. Bence sen diğerini yani Kwellada yı terci etmelisin tabi doktor değilim ama bilemedim bende şimdi. Özellikle salgın olduğu bulunduğum bölgeden bir çok hastanın olduğunu biliyorum diye yazmış biri. Evet bulaşıcı hayatım dikkat et. Özellikle Suriyelilerden geçtiği vs anlatılmış tabi bende ekşinin yalancısıyım bilemiyorum.

" Uyuzdan Kurtulmak İçin Acil Şunları Yapın "
  • Hemen tüm kıyafetlerinizi en az 40 derecede yıkayın.
  • Tüm ailenin kıyafetlerini yıkamanız mantıklı olacaktır.
  • Evinizi mümkün mertebe 3-4 gün kadar havalandırın.
  • Temastan kaçının.
 
Üst