Sudafed şurubu neye iyi geliyor?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sudafed ne şurubu kadınlar kulübü sudafes nedir ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​


Malum havalar soğudu ve hastalanmalarda başladı. Bende üşütmüşüm. Biraz burun akıntısı var. Korona testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı. Korona değilim yani. Soğuk algınlığı ilaçları verildi. Verilen ilaçları biliyorum ama bir de sudafed diye bir şurup verdiler. Daha önce görmediğim ve bilmediğim bir şurup. Sudafed ne şurubu bilgisi olan var mı? Kullansam alsam işe yarar mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çok geçmiş olsun. Korona çıkmadığınıza da sevindim. Anladığım kadarıyla kış mevsimi ile şifayı kapmışsınız. Soğuk algınlığı var. Diğer ilaçlarınızı bilemiyorum ama, sudafed şurubu da soğuk algınlığı tedavisinde yardımcı olarak kullanılan bir ilaç grubu. Grip, alerjik nezle, soğuk algınlığı ve yoğun mukoza yani burun tıkanıklığı sonucunda sizi rahatlatmak için verilen. 30 Mg şurubu 6 yaşından büyük çocuklar, gençler ve yetişkinler DOKTOR tavsiyesi ile kullanabiliyorlar. Burun akıntılarını durdurarak burnunuzu da açıyor. Tabi içeriğindeki etken maddelerinin birine veya bir kaçına alerji durumunuz var ise mutlaka doktorunuza söylemeniz gerekiyor. Hamile ve emziren kadınların da doktor tavsiyesi olmadan kullanmamalarını öneriyorum. Yazdıklarımızı toplarsak soğuk algınlığını tedavi edici bir ilaç diyebiliriz.

Bademcik şişmesi sıkıntısı da çok karşılaşılan bir rahatsızlık ve çözüm ve nasıl geçeceğine dair yazımızı inceleyebilirsiniz. ''Bademciklerim sürekli şişiyor çözüm var mı'' hemen yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 
Üst