Tarçınlı su ile kilo verebilir miyim kızlar yardım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tarçın ile zayıflama kadınlar kulubü tarçın ile zayıflayanlar hamilemiyim forum'da.​

Tarçınlı suyun sık sık içildiği zaman kilo verdiğini duydum arkadaşlar ne derece doğru? Ben de acaba tarçınlı su içerek kilo verebilir miyim? Zaten su içmeyi çok seviyorum tarçını da çok severim kilo vermek daha keyifli olabilir dimi? Tarçın ile zayıflayanlar varsa nasıl uyguladıkları konusunda bana yardımcı olabilirler mi? Bu aralar evde kaldıkça oldukça kilo aldım en azından 5-6 kilo fazlam var bunu da inşallah sizlerin de yardımıyla vermek istiyorum yardımcı olun bacılar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tarçın normalde de vücuttaki şeker düzeyini koruduğu için doktorlar tarafından da önerilir. Örneğin benim kayınvalidemin diyetinde meyve ya da şekerli şeyler yerken tarçın serpip yemesi bunu doğruluyor. Şeker oranını dengelediği için şeker hastalarına da iyi gelir. Ben de çok severim tarçınlı suyu suya hem aroma katıyor hem de faydalı. Ben genelde toz tarçın yerine suyla birlikte tüketeceksem kabuk tarçın tercih ediyorum. Bu da en önemli sebebi toz haline geldiğinde içeriğinde bulunan bazı yararlı uçucu yağların kaybolduğunu duymuştum. Toz halinde tüketecekseniz de kabuk tarçını kendiniz öğütebilirsiniz. Hemen tüketmek daha yararlı olacaktır. Tarçın sizin sindirim sisteminize iyi gelip metabolizmanızı hızlandırdığı için vücuttaki insülini dengelediği için kilo vermenize de yardımcı olacaktır. Tarçınlı su kullanıp zayıflarken tabii ki yemenize içmenize de ölçü getirmelisiniz. Tarçınlı su içiyorum nasılsa zayıflarım deyip yemeye devam etmek mantıksız hareket etmek olacaktır. Tarçını ister günlük tükettiğiniz suyu içine katarak tüketin isterseniz suyu kaynatıp içine toz tarçın ya da kabuk tarçın atarak demleyerek de tüketebilirsiniz. Yine her besinde olduğu gibi sık sık tüketilmemesi gerekir. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi o da zararlı olabilir.

''Tarçının faydaları''

Sindirimi hızlandırır, yağ yakıcı özelliği vardır, bağışıklığı güçlendirir, kanseri önler, vücudu korur, iltihaplanmalara iyi gelir, cildinizde tonik olarak kullanıldığında cilt gözeneklerini sıkılaştırır, metabolizmayı hızlandırır.

Kilo vermek isteyenler kadar kilo almak isteyenler de var. Siz de kilonuzu az buluyor ve kilo almak istiyorsanız hemen yazımızı inceleyebilirsiniz. ''Kilo almak istiyorum ne yapabilirim''

 
Üst