Tarlusal kullandım adetimi bekliyorum ne zaman olur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tarlusal içtim adet olmadım neden kadınlar kulubü tarlusal içtikten kaç gün sonra adet olunur hamilemiyim forum'da.​

Kızlar doktora gittim adet olamıyordum bana tarlusal verdi. Adetim bitti ben 15 gün sonra ilacı kullanmaya başladım. Doktorum da 10. gününden sonra adet olursun dedi ilaç bitti hala adet olmadım acaba beklemeli miyim? Tarlusal kullananlar yorum yapabilir mi? Kasıklarım karnım filan çok ağrıyor acaba adet belirtisi olabilir mi? Tarlusal içtim adet olmadım neden olabilir? Tarlusaldan sonra kaç gün sonra adet olunur?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tarlusal adet olamayan kadınlarda rahimde bulunan kistlerden dolayı doktor kontrolünde kullanılabilir. Sizin anladığım kadarıyla adet gecikmeleri söz konusu. Adet gecikmeleri yaşayan kadınlar için ilaç doktorunuzun talimatı ile birlikte kullanıma başlanır. Doktorların da dediği şudur ki ilacın bitiminden birkaç gün içinde adet kanaması gerçekleşir. Sizin anladığım kadarıyla ilaç bitmiş ve kanama olmamış ama birkaç gün daha beklemeniz doğru olur. Kanama gelmez ise doktorunuza yeniden görünmenizi tavsiye ederim. İlaç kullanmaya başladıktan 10-12 gün sonra kanama başlar yazıyor zaten bilgilerde de. Kasık ağrılarınız ve karın ağrınız da buna işaret olabilir. İlaç fazla ya da eksik alınamaz. Adet olamıyorum kendim ilacı kullanabilir miyim derseniz olmuyor maalesef. Kendi kafanıza göre ilacı kullanamazsınız. Kendi kafanıza göre kullanırsanız ciddi yan etkileri olduğu için ilacı mutlaka doktorunuz verirse kullanın lütfen. Hamileliği sonlandırabileceği bebeğe ciddi zararlar verebileceği için hamilelerde bu ilaç kullanılmaz.

''Tarlusal ne için kullanılır?''​

  • Adet görememe durumu
  • Rahimde yer alan kistleri eritmek için
  • Hormonların düzensizliği durumunda adet düzensizliğinde
  • Rahim içi kanamaların geçirilmesi tedavisinde

''Tarlusal zayıflatır mı?''​


Tarlusal kullanan kadınların en merak ettiği sorulardan biri tarlusal zayıflatır mı bazıları ise tarlusal kilo aldırır mı? Tarlusal maalesef zayıflatmaz aksine ödem şişlik yapabilir. Kilo alımı gözlemlenebilmekte ama doğru beslenme ve egzersiz sayesinde kilolarınızı kaybedebilirsiniz.

Adet düzensizliğiniz varsa aslında ciddi bir problemle karşı karşıya olabilirsiniz hanımlar. ''Adet düzensizliği ve adet olamama hakkında bilinmesi gerekenler'' nelerdir mutlaka inceleyin yazımızı. Link aşağıda kızlar.

 
Üst