Taşınacağım için tavsiyeler arıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kolay taşınmanın püf noktaları kadınlar kulübü kolay taşınmanın yolları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar evleneli 1 yıl oldu evlendim şimdiki oturduğum eve geldim taşınma nedir bilmiyorum. Şimdi ise yine ev taşımamız gerekiyor. O yüzden tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Kolay taşınmanın püf noktalarını söylerseniz sevinirim. Önce nereden başlayayım acaba? Mutfak mi yatak odası mı? Valla strese girdim yaa taşınma hiç istemiyordum şuan hele ki pandemi sürecinde. Kolay taşınma var mı varsa da nasıl merak ediyorum valla.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Taşınmak gerçekten çok zor bir işlem olduğu kesin 5 kere taşınmış biri olarak söyleyebilirim. Her taşınma bir yıkım maalesef. Ne eşya kalıyor ne bir şey. Size tavsiyem eğer kiracı iseniz şuan çok fazla eşya almamanız. Çünkü zaten her tasinmada hepsi yerinden oynayıp orijinalliği bozuluyor pahalı eşyalar ve fazla eşya gereksiz bence. Taşınmada önemli olan ilk olarak fazlalıkları atmak ve kolilediginiz her kutunun üzerine hangi eşyalar var hangi odaya ait mutlaka yazın. Nakliye şirketi ile anlastiysaniz zaten onlar ne yapması gerektiğini biliyor. Eşyalarınız taşınmadan önce mutlaka taşınacağınız evi öncesinde temizletin ki temiz eve gelsin eşyalar. Kolay taşınma mutfak eşyalarını kolileyip çamaşır olanları hurclayabilirsiniz. Buzdolabı derin dondurucu içinde olanları boşaltın. Bir liste yapın kaç koli var kaç hurç var listesini çıkarın ki işiniz kolay olsun. Kolileme işlemini kendiniz yapacaksaniz kalın kolilere daha ağır olan porselen yemek takımları gibi yükü ağır olanları koyun ki kutu yırtılma durumu olmasın. Kolileme yaparken gazete kağıdı ile eşyalarınızı satabilirsiniz.

Ev taşıması tecrübe yoksa çok zordur. Ne yapmanız gerektiği konusunda bir şey bilemezsiniz. "Ev taşırken nelere dikkat etmeli" yazımız da tasinacaklara önemli bilgiler icerir. Mutlaka inceleyin taşınırken neler yapılmalı bilgi edinebilirsiniz.

 
Üst