Tchibo manikür pedikür seti kullananlar yoruma bakabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tchibo manikür pedikür seti kullananlar kadınlar kulubü tchibo manikür pedikür seti pilli hamilemiyim forum'da.​

Kızlar evde kendime manikür pedikür set arıyordum karşıma bu ürün çıktı nasıl olduğunu danışmak istiyorum. Tchibo manikür pedikür seti imiş. Sizce almalı mıyım? Yapabilir miyim bu setle kendime evde bakım? Trendyolda baktım fiyatı da çok pahalı gelmedi. Hani kendim kendime yapabilir miyim onu bilemedim. Bir de nasıl bir ürün bilenler yazabilir mi? Evde can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık valla. İstiyorum böyle bir set fiyatta uygun kullanıp memnun kalanlar varsa ben de almayı düşünüyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gerçekten dimi evde canı sıkılmayan var mıdır bu süreçte. Herkese bir haller oldu valla. Psikolojiler alt üst. Evde yapacak neler arıyoruz neler? Size de manikür pedikür kalmış sanırım:) Neyse sağlık olsun. Evden olsun can sıkıntısını gidermek için böyle şeyler bulmanız da güzel aslında. Ne yalan söyleyeyim ben de merak edip baktım. Birçok başlığı da olan bir set. Ayaklarda nasır oluşumu sert deri oluşumuna da iyi geliyormuş. Başlıkları farklı ve bunlar sanıyorum farklı tırnak yapılarına uyum sağlıyordur. Evde hem ücret ödemeden hem beklemeden kendi tırnak yapınıza bakım yapabilirsiniz. Hem ayaklara hem el tırnaklarınıza bakım için harika olur diye düşünüyorum. Tchibo manikür pedikür seti almadan önce mutlaka nette satın alacağınız yerde de yorumlara puanlamaya bakın.

Ne alakası var diyeceksiniz belki bu konu altına ama şuan bunu paylaşmak istedim. ''Göz kapağı düşüklüğü nasıl geçer'' göz kapağı düşüklüğü konusunda merak ettiğiniz konu varsa aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

 
Üst