Teff tohumlu çay kullananlar burada mı kadınlar ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member
Teff tohumlu çay kullanan kadınlar kulübü hamilemiyim üyeleri burada mı ?

Selamlar kalıcı şekilde kilo vermek istiyorum ve tohumlu teff tohumu çayı kullananlardan yorum almak istiyorum. İnceledim ürünün resmi satış sayfasını orada tok tuttuğu metabolizmayı son derece hızlandırdığı ve bir kaç günde de ekti gösterdiği yazıyor ayrıca vücudun alması gereken kalsiyum protein vs veriyor muş şimdi almadan önce kullananlar var ise yorum almak isterim değerlendirir misiniz kızlar teşekkür ediyorum
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar hayatım ben de orjintefcay.com sitesine baktım ve kullanıcı yorumlarının son derece iyi olduğunu gördüm ama ama bu tür sitelerde yer alan yorumlar bazen gerçeği yansıtamıyabiliyor. Yani iyice araştırmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Kullanan bazı forum sitelerinde yüzde ellisi iyi derken yüzde ellisi de pahallı olduğundan bahsetmiş durumda.

Yani iyice araştırmanız sizin yararınıza olacaktır ama çoğu kişi kesinlikle beş altı kilo verdiğini söylemiş iki üç ay içinde lütfen araştırmadan kullanmayın. Ayrıca teff tohumlu çay kullananlar bu konumuza yazabilirler ise ne kadar süre kullandılar kaça nereden orijinal ürün aldılar memnun oluruz.
KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM
 
Üst