Tığ İşi Patik Modeli Arıyorum Kizlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Anlatımlı tığ işi patik modelleri kadınlar kulübü tığ işi patik yapılışı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ne zamandır şöyle oreyim diye çok değişik güzel bir patik modeli arıyorum. Bildiğiniz bir tığ işi patik var midir? Normalde model yapıyorum daha önce yaptığım çok model var çevremde de herkes istiyor parayla yapmaya başlayacağım bu işi. Çok değişik tığ işi patik modeli istiyorum tarifi de olursa çok makbule geçer kızlar. Kış geldi artık işimiz gücümüz örgü olacak gibi.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Örgü yapmak gerçekten çok güzel bir uğraş. Hele ki kış gelince yapacak pek bişey olmadığında örgü örmek harika bir aktivite olmakta. Siz de bunu paraya çevirmek üzere bu işe daha bir şevkle yaparsınız eminim ki. Kış gelirken örgü patikler çok ihtiyaç oluyor evlerimizde giymek için. Benim de örgü patiklerim var çorap üzerinden giyerim ohh sıcacık mis gibi olur. Siz de hem güzel modeller örerek bunları satarak evinizin butcesine de katkıda bulunmuş olursunuz. Ben sizi taktir ettim acikcasi. Şimdi aşağıya link bıraktım sizin için bu da değişik bir tığ işi patik modeli. Videodaki ablamiz da simli iplerle örmüş ve oldukça ışıl ışıl duruyor. Çeyizlik de iyi gider diye düşünüyorum.

Kış gelirken çocuklarınıza yine yapıp para kazanabileceğiniz örgü çocuk hırkası modelinin yapılışını linkteki yazımızda izleyebilirsiniz.


 
Üst