Tonik nasıl kullanılır öncesinde sonrasında bir işlem var mı

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tonik kullanımı kadınlar kulübü tunik kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar arkadaşlar ben bir tunik aldım Garnier in ama bunu nasıl kullanacağımı bilemiyorum pamukla cildinizi temizleyin azıyor ama bunun öncesinde ve sonrasında yapmam gereken işlem nedir İlk kez cildime bir ürün kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim. Tonik kullanımı nasıl olmalı tonik nasıl kullanılır tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Aslında ben şöyle düşünüyorum Bir kadın cildine bakmaya ne kadar erken başlarsa cilt yaşlanmasına o kadar geç olacaktır hele ki tonik kullanımı bir kadın için çok önemlidir. Hangi toniği kullanırsanız kullanın cildinizi her gün düzenli olarak toniklemeniz gerekmektedir. Benim günlük yaptığım rutin cilt temizliği tonikten önce jel temizleyici ile cildi mi iyice temizlemek sonrasında bir pamuk yardımıyla toniklemek ardından nemlendiricimi sürmek en azından bu üç aşamayı yapmanız gerekmektedir. Tonik kullanımının ayrıntısına gelecek olursak cildinizi jel ile temizledikten sonra bir parça pamuğu toniği ile ıslatın ve tampon hareketlerle cildinize uygulayın. Tonik uygulaması çok önemlidir kir kalmayana kadar cildinizin temiz olduğuna inanan kadar tonikleme işlemini yapın sonrasında nemlendiricinin izle uygulayabilirsiniz.

Cildinizi temizlemek için doğal çözümler arayanlara aşağıdaki linki incelemelerini öneririm. "Yüzümü temizlemek için doğal çözümler arıyorum" konumuzun linki hemen aşağıda.

 
Üst