Travazol Kremi Vajinal Mantar İçin Nasıl Kullandınız?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Travazol krem kullananlar kadınlar kulubü travazol krem kullanımı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben bekarım ve vajinamdaki kaşıntı için doktora gittim doktor bana travazol krem verdi ama 3 gün oldu kullanıyorum hala kaşıntı geçmedi doğru mu kullanıyorum acaba? Travazol krem vajina mantarı ya da kaşıntı için kullananlar varsa nasıl kullanacağımı bana tarif edebilir mi? Ben sadece üstten sürüyorum ama tam olarak doğru mu yapıyorum bilemedim buraya yazmak istedim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Travazol krem tahriş olan mantarlı olan kızarık ya da ağrılı iltihaplı rahatsızlıklar için kullanılan bir merhemdir. Vajinal mantar vardır sende de büyük ihtimalle. Doktor bu kremi vermiştir. Kaşıntın da büyük ihtimal vajina içine doğrudur ve sadece genital bölgene sürmek kaşıntı ve mantarı iyileştirmez. Yani kullandığın zaman hem içine doğru hem genital bölgene kullanabilirsin. Travazol krem kortizon içerikli olduğu için doktorunun önerdiği gün ve kereden fazla kullanmamalısın. Ona dikkat et. Birkaç güne de etkisini göreceksindir. Daha 3 gün olmuş bu ilaç etkisini 1 hafta 10 gün içinde gösteriyor. İnşallah şifa olur. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Geçmeyen vajinal mantar yaşayanlar, sıkıntısı nasıldır her kadın mutlaka yaşamıştır. Tekrarlanmaması için yapmanız gerekenler var. Tekrarlayan vajinal mantarlar yaşayanlar konumuza bir göz atın dilerseniz.

 
Üst