Üst komşunun cinsel hayatı tıkırında

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yatak odası sırları kadınlar kulubü ilişkide nasılsınız hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar kafayı yicem. Bizim cinsel hayatımız bitmiş anladığım kadarıyla ta ki üst komşunun yatak gıcırtıları ve inleme sesleri gelene kadar. Ya utanıyorum inanın bunu anlatırken ama resmen gece uyuyamıyoruz yaa gıcırtıdan. Yatak odaları gümbür gümbür sonrası da duş sefası :) Yani olacak iş mi bu biz işe giden insanlarız en geç 23.00 da yataktayız uyuyup erken kalkacağız olanlara bakın. Ne yapmak gerekir sizce?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet çalıştığınız için zor bir durum ama demek onlar da en verimli zamanlarını yaşıyorlar olacaklar. Size ilham alın diyeceğim ama işe gidiyoruz erken kalkıyoruz diyorsunuz. Yani size tavsiyem kulaklık takın müzik dinleyerek uyun daha iyidir en azından. O sesleri duymak yerine müzik daha verimli. Eğer komşunuz samimi bir arkadaşınız ise anlayacağı dilden söyleyebilirsiniz ama yabancı ise ne deseniz boş. Aslında onların anlaması lazım yani apartman hayatı bu aşağıda oturan var yukarıda oturan var duymazlar mı diye hiç mi düşünmezler. Bazıları işte sırt sırta dönüp yatarken kimi çiftler de böyle birbirinden memnun:) Aslında evliliğin temel taşı olan cinsellik konusunda siz de bence feyz alabilirsiniz yukarıdakilerden:)

Aşırı cinsel hayatı olan bir misafirimizin konusuna da bakabilirsiniz. Yorumda bulunabilirsiniz. ''Aşırı cinsel isteklerim var ne yapmalıyım'' konusunda neler yapılabilir yorumda bulunabilirsiniz sizde.

 
Üst