Uyurken kramp girme durumu neden olur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Uyurken kramp girmesi kadınlar kulubü uyurken kramp girmesi nedenleri hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar size bir sorum olacak yaklaşık bir aydır annem geceleri krampla uykudan uyanıyor uykuda kramp girmesi neden olabilir sizce bazen hemen geçiyor bazen 10 dakika kadar sürüyor bu kramplar uykuda kramp girmesinin sebebi nedir? Buna çözüm var mıdır acaba soruyorum size daha önce böyle bir durum yoktu son bir aydır annem bu durumdan şikayetçi burada size sormak istedim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kramplar vücudumuzun her yerinde olabileceği gibi daha çok bacaklar ayaklar gibi kısımlarda daha fazla görülür bunların bazı sebepleri vardır bazı kramplar hamilelikten kaynaklı bazıları ilaç kullanımlarından kaynaklı bazıları çok fazla hareketsiz kalmaktan kaynaklı bazıları susuz kalmaktan kaynaklı bazıları ise kaslarımızı çok fazla kullandığımız zaman bu tür kramplara rastlanabilir. Uyurken kramp girmesi aniden oluşan bir durumdur bazen bir dakikada geçerken bazen de dediğiniz gibi 10-15 dakika kadar sürebilir ve oldukça ağrılı bir durum olabilir. Bazen de bu krampların sebep olduğu magnezyum kalsiyum potasyum soydum gibi eksikliklerden kaynaklı olabilir. Yaş ilerledikçe bu kramplar daha da fazlalaşır eğer anneniz tansiyon ilacı ya da kolesterol düşürücü haplar gibi ilaçlar da kullanıyorsa bu ilaçların yan etkilerinde bu tür kramplar oluşabilir tam bir aydır diyorsunuz son bir ayda hangi ilacı kullandı bunların yan etkilerine de bir göz atın derim.

Eğer bel ağrısından müzdarip iseniz aşağıda vereceğim linki de incelemeniz yerinde olacaktır. Değerli misafirlerimiz için bel ağrısından sıkıntı yaşayanlar için ''Of yaa bel ağrısı çekenler ne iyi gelir bu ağrılara'' konumuzu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz

 
Üst