Vajinal Kaşıntı İçin Ne Yapmalıyım Delireceğim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vajinal kaşıntı için hangi krem iyi gelir kadınlar klubü vajinal kaşıntıya ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar ben agustos ayında evlendim yani yeni gelinim ve ilk geceden sonra ve şimdiye kadar hep acı çektim ilişki anında çok acı çekiyorum hala da öyle. Şimdilerde de kaşıntı eşlik etmeye başladı. Bu neden öyle oluyor bileniniz var mı? Kimseye de soramıyorum utanıyorum doktora da gitmedim ne önerirsiniz. Bir ilaç vs var mıdır? Kaşıntı acıdan da beter kaşımaktan beter oldum yaa. Soğuk su ile yıkıyorum geçiyor sonra yine başlıyor nasıl geçer bu anlamadım gitti. Evlilik değil işkence oldu bana resmen. Vajina içinde de kaşıntı oluyor. Vajinal kaşıntı için acil krem filan varsa bana önerir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Mutluluklar diliyorum öncelikle. Yeni evlilik zamanlarında böyle acı gibi şeyler duyman normal ama kaşıntı ile birlikte olması mantar gibi bir şey olabileceğini aklıma getiriyor. Sen ilaç kullanmaktan ziyade doktora gidip muayene olsan iyi olur. En iyisine doktor karar verecektir. Kaşıntı gideren ilaçlar var tabii ama bilmediğimiz bir durumsa yanlış ilaç kullanmanı istemem doğrusu. Doktora git görsün belki başka bir şey önerecek sana. Senin sorunun mantar ise eğer şu aşağıdaki yazıyı da okumanı isterim. Tekrarlayan vajinal mantar yaşayanlar mutlaka incelemeli.


Doğum yaptığında ise bu acı ve kaşıntı bir şey değilmiş diyeceksin inan bana :) Şaka bir yana gerçekten annelik zor. Doğum yapmamış anne adayları bebek isteyenler için aşağıdaki yazımız incelenebilir. Dilersen sen de göz atabilirsin.

 
Üst