Vajinamdan Koku Geliyor Kendimden İğrenmeye Başladım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vajina kokusu nasıl geçer kadınlar kulubü vajina kokusu nasıl giderilir hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa uzun süredir vajina kokusu ile sıkıntıdayım. Allahtan şu pandemiden dolayı okul yok ve ben de kendimi gizlemek zorunda kalmıyorum. Kendime bile geliyor bu kötü ve ağır koku. Halbuki iç çamaşırımı da sık sık değiştiririm. Neden olur vajinal koku sizce? Vajina kokusunu nasıl geçirebilirim neler yapmam lazım? Doktora gitmeli miyim? Ciddi bir durum olabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Vajinal kokuların sebepleri arasında çok neden olabilir. Örneğin iç çamaşırını sık sık değiştirmemek, kokulu pedler kullanmak, iç çamaşırınızda idrar birikmesi gibi sorunlar koku oluşturabilir. Yine adet gününüze yakın salgılanan sıvı da koku yapabilir. Ve tabii vajinal mantar da bu tür kötü kokulara neden olabilmekte. İşe iç çamaşırınızdan başlayabilirsiniz. Özellikle iç çamaşırı seçerken pamuklu olmasına dikkat edin. Kullanmadan önce ütülemeniz daha iyi olacaktır. Günlük ped tarzı şeyler kullanmayın yine regl günlerinde kokulu pedlerden uzak durup pedinizi sık sık değiştirin. Yapılan en kötü yanlış ise vajinal kokuyu gidermek için krem ya da parfüm tarzı şeyler sürüp sıkmaktır vajinaya hatta bu çok yanlış bir şeydir. Sakın böyle bir şey yapıp daha kötü şeylere sebep olmayın. Eğer mantar oluşmuş ise mutlaka doktora görünmelisin ve tedavisini yapmalısınız. Mantar kokusu daha kötü bir kokudur eğer beyaz kesik akıntı olursa peynir gibi bu da mantar belirtisidir.

''Vajinal koku nasıl geçer?''

Vajinal koku nasıl giderilir; pamuklu iç çamaşırı, yoğurt tüketmek, pedinizi günlük değiştirmek, bol su tüketmek, vajina ılık su ve yavaşça yıkanmalı, tuvalet sonrası önden arkaya temizlik yapmalı.

Hemen aşağıdaki linkten geçmeyen vajinal mantar ile ilgili yazımızı inceleyebilirsiniz. Vajinal mantar durumlarında ihmal etmemek tedavisini olmanız gerekmektedir.

 
Üst