Vazelinle göğüslerimi daha dolgun hale getirebilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vazelin göğüs büyütme kadınlar kulubü vazelin göğüs büyütme yorumları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar göğüslerim çok küçük geliyor bana. Annemin de öyleydi genetik midir nedir? Yani ergenliğe kadar anlamadım ama 20 yaşıma yakın göğüslerim çok küçük geliyordu bana hatta 75 bile büyük gelir ben 80-85 alıyorum bazen büyük dursun diye ama gösteriş değil daha dolgun dursun istiyorum bir de evleneceğim artık göğüslerim az büyük olsun istiyorum. Vazelin göğüs büyütme ile alakalı yazı okudum doğru mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kimi küçük göğüslerden hoşlanır kimi büyük. Ama ben ikisini de sevmem orta karar olsun benim olsun :) Gerçekten göğüs estetiği kadınlar için çok önem taşıyan bir durum hele ki evlenecekseniz küçük göğüslerle belki eşiniz beğenmez gibi düşünebilirsiniz. Aslında vazelinle göğüs büyütme ben de duydum ama uygulamadım doğrusu. Vazelin göğüs büyütür mü sizin için araştırdım valla hani merak etmedim de değil. Kendim için de baktım doğrusu. Birkaç bilgi buldum.

''Vazelin göğüs büyütür mü''​

  • 1 tatlı kaşığı vazelin
  • 2 kapsül e vitamini eczaneden temin edebilirsin
  • İkisini iyice birbirine yedir ve göğsüne masaj yap
  • Her gün 20 gün uygulayın bu karışımı fark görürseniz mutlaka yorum bölümünden yazın bize de.
Şimdi sizler için başka göğüs büyütme yöntemleri var mıdır? Aşağıda yazımızda inceleyebilirsiniz. ''Göğüs büyütme yöntemleri nelerdir büyütmek mümkün mü?'' bence yazımızı da inceleyerek göğüs büyütme yöntemlerini inceleyebilirsiniz.

 
Üst