Wrap bileklik yapmak istiyorum zor mu kızlar?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Wrap bileklik yapımı kadınlar kulubü wrap bileklik modelleri hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar internette bileklik gördüm çok hoş ve çok kolay yapılıyor sanıyorum malzemelerini alıp ben de yapmak ve etrafımda sevdiklerime çevreme hediye etmek istiyorum özellikle böyle el yapımı ürünler hediye verince daha çok seviliyor. Wrap bileklik için malzemeleri nereden alabilirim sizce bunu yapan ve wrap bileklik hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Wrap bileklik yapımı da varsa videosunu paylaşırsanız çok mutlu olurum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Wrap bileklik denen şey ben instagram'dan gördüğümde çok beğenmiştim hem oyalayıcı hem keyifli hobi olarak yapabileceğiniz çok güzel bir el emeği. Wrap bileklik yapacaksanız öncelikle bir koton ip renkli küçük küçük boncuklar 1 dikiş ipliği ve 1 dikiş iğnesi makas ve misina ipine ihtiyacınız olacak. Wrap bileklik biraz ince işlenen bir takı modeli. Ama merak etmeyin ben aşağıda nasıl yapıldığına dair bir video paylaşacağım sizinle videoyu izlerseniz çok kolay bir şekilde siz de artık bırak bileklik yapabilirsiniz. Zaten bu bilekliğin dikiş tarzını öğrendikten sonra çok kolay bir şekilde size de yapabileceksin farklı farklı modeller çıkarıp istediğinize sevdiklerinize bu bileklikleri hediye edebilirsiniz.

Terziliğe de merakınız varsa mutlaka aşağıda verdiğim linke bir göz atın. Aşağıda linkte çok kolay yapabileceğiniz sırt çantası dikimi var. ''Sırt çantası dikmek kolay mı dostlar yardım edin'' hemen inceleyebilirsiniz.


 
Üst