Yağlı saçlara hangi şampuan iyidir fikirleri alayım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yağlı saçlar için şampuan kullananlar kadınlar kulübü yağlı saçlar için şampuan önerileri hamilemiyim forum'da.​

Merhaba arkadaşlar yağlı saçlar için şampuan arıyorum uzun zamandır kullanmamam gereken bir şampuan kullanıyormuşum. Sizden önerileri bekliyorum hanımlar kuaför arkadaşlar da varsa yardımcı olursa sevinirim. Yağlı saçlar için şampuan kullananlar hangileri iyidir hangi markadan fayda gördünüz acaba? Saçlarım bir günün sonunda hemen yağlanıyor acil sampuan önerisi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çabuk yağlanan saçlar gerek hormon dengesizliği gerek saç derisinin aşırı yağlanması sonucu saçlar fazla yağlanır. Yağlı saçlar için önerebileceğim bir sampuan var. Yves Rocher yağlı saçlara Özel üretimi içeriğinde doğal agav ve ısırgan otu karışımı ile yağlı saçlara veda edebilirsiniz. Yine vicy ve head and sholder şampuanların da yağlı saçlara Özel ürünleri bulunmaktadır. Hem saçlarınızın yağlanmasını engelleyecek hem de nemlenmesi ve saç derisini beslemesi de önem arz ediyor. Saçlarınız eğer fazla yağlanıyorsa çok sık da yıkamayın çünkü saçların yağa da ihtiyacı var günde bir kez uygundur günde birkaç kez yıkamak saç derisine zararlı olabilir.

Tuzsuz şampuan çok merak edilen konularımızdan biri isterseniz ilginizi çekerse aşağıdaki linkten konumuzu detaylı inceleyebilirsiniz. "Tuzsuz şampuanı kimler kullanabilir nedir anlatır mısınız" konunun detayları linkte.

 
Üst