Yumurta akı maskesini denemek istiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yumurta akı maskesi kadınlar kulübü yumurta akı maske tarifleri hamilemiyim Çorum'da.​

Yüzümün biraz canlanmasını biraz verilmesini ve cildimin eskisinden daha güzel görünmesini her kesin ister herhalde dimi. Ben de cildimi derinden temizleyecek bir maske arıyorum. Sanırım yumurta maskesi iyi olabilir. Oldukça çok duydum yumurta akının etkilerini. Deneyenler varsa nasıl yaptınız anlatabilir misiniz? Yumurta akı maskesi bilenler paylaşabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yumurta akı maskesi son yıllarda en çok tercih edilen maskelerden biri. Gerçekten o kimyasal kremlere maskelere vereceğiniz bir ton paralara değmez inanın. Yumurta akı onun kat ve katını sağlıyor zaten. Yüzü temizliyor geriyor çok uygun bir maske ben bile arada yaparım yani. Yumurta akı cildinizin ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri de sağladığı için yüze çok iyi geliyor. Bu arada ilk kez deneyecekseniz mutlaka yüzünüze uygulamadan önce kolunuz ya da elinizin üzerinde deneyin. Eğer akne olusumu ya da herhangi bir reaksiyon görürseniz mutlaka bırakın maskeyi kullanmayı. Yalnız yumurta akını kopurtup uygulayacağınız gibi akne problemleri olanlar limon ekleyebilir yine antiseptik olarak bal da ekleyebilirsiniz. Size şimdi orijinal bir yumurta akı maske tarifi vereceğim aşağıda linkini gördüğünüz videoyu izleyerek maskenizi siz de yapabilirsiniz. Evde kaldığımız su günlerde cildinize bakım yaparak bu vakitleri değerlendirebilirsiniz.


Mutlaka kahve telvesi maskesini de inceleyin. "Kahve telvesi maskesi nelere iyi gelir" cildimize iyi gelen şeyi en iyi siz bilirsiniz ve mutlaka denemeden önce elinizin üzerinde deneyin ve göz çevresi ve dudak çevrenize çok surmemenizi tavsiye ederim.

 
Üst