Yüz temizleme silikon şarjlı kullananlar memnun musunuz?

S

sorumvar

Member

Yüz temizleme silikon şarjlı kadınlar kulubü silikon şarjlı yüz temizleme fırçası hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bu yüz temizleme silikonlu şarjlı ürünler oluyor vallahi herkes aldı herhalde bir ben kaldım. Ben de alsam mı diye düşünüyorum kullanışlı mı ne dersiniz? Arkadaşlar filan da hep almışlar ben alsam kullanabilir miyim. Cildi temizlemeye yarıyor mu? Almalı mıyım ne diyorsunuz kızlar. Silikon şarjlı yüz temizleme ürünü kullananlar yorum yaparsa sevinirim hangi ürünü nereden almamı önerirsiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet dediğiniz gibi çok kullanan var bu ürünü. Bu ürün uçları titreşim verdiği için yüzdeki kan akışını sağladığı için yüzünüzü canlandırır. Hem masaj yapar hem makyaj kalıntılarını temizler. İyi bir yüz temizleme jelinizden biraz yüzünüze sürün ve şarjlı silikon temizleme aleti ile yüzünüzün her alanını güzelce fırçalayın. Hem kirlerden arınırken hem de dediğim gibi yüzünüzün kan akışı hızlanır. Kendinden titreşimli yüz temizleme aletleri masaj etkisinden dolayı yüzünüzü hem gerginleştirecek hem canlandıracaktır. Ama her önünüze geleni almayın size onu tavsiye ediyorum. Lr olan markanın ürünü çok önerilen bir model. Bazı modellerde zamanlayıcı olduğunu biliyorum. Çünkü fazla çalıştırdığınız zaman zararlı olabiliyormuş. Zamanını geçmemek gerekir.

Silikon şarjlı yüz temizleme ürününü aldınız ve buna bir de yüz temizleme jeli lazım değil mi? ''Yüz temizleme jeli tavsiyesi bekliyorum'' hemen yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst