Yüz temizleme jeli tavsiyesi bekliyorum hanımlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

En iyi yüz temizleme jeli kadınlar kulubü en iyi yüz temizleme jeli kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar yüzümü normalde gül suyu ile temizleyip yatıyorum. Ama sanki pek faydası olmuyor gibi geldi bana. Acaba bildiğiniz iyi bir marka kullandığınız marka olur bana yorumlarınızı yazabilir misiniz? Yüz temizleme jeli önerirken cildim biraz yağlıdır ona göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Ayrıca her gün çalıştığım için makyaj yapmak durumundayım yüz temizleme jeli çok iyi olmalı mutlaka memnun kaldığınız bir ürünü bana önerebilirseniz sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kadınlar İçin Gece yüz temizliği önemli konu. Özellikle de makyaj yapıyorsanız her gün mutlaka temizlemeden yatmamanız gerekiyor tabii. Cildimizi temiz tutmak da sağlıklı bir cilde sahip olmak cildimizi temizlemek arındırmak çok önemlidir. Fazla yağ kir günün tüm kiri tozu yorgunluğunu temizlemek arındırmak sağlıklı bir cilde sahip olmak demektir. Ben sizin için en çok tercih edilen markaları yazmak istiyorum. Tabii misafirlerimiz de kendi önerdikleri olursa yorum bölümünden yazabilirler size kadınlar kulübü hamilemiyim'de yardımcı olmaya çalışalım.
Loreal paris markasının yüz temizleme jeli güzel diyorlar ben kullanmadım ama güzel temizlediği söyleniyor. Esnek yumuşak tertemiz ve mis kokulu bir cilt için tercih edebilirsiniz. Derinlemesine temizlik için loreal paris tercihiniz olabilir. Kullananların tavsiyesi bu yönde

Vichy normaderm yüz temizleme arındırıcı jelle özellikle demiştiniz ya yağlı cildim var diye bu tam size göre olabilir. Yağlı ve sivilce oluşumlu ciltlere çok iyi geldiği söyleniyor. Yüzü yağdan parlayanlar yağdan arınmayanlar bu markayı tercih edebilir.
Sabun kullanmak yüz temizliğine pek iyi gelmiyor siyah noktaları artırdığını duymuştum ve çok fazla kurutuyor. Bir diğer seçenek de garnier olabilir. Cilt tipinize uygun ürünü almayı unutmayın.

Cildimiz zaman zaman çok kirlenir. Hem makyaj hem hava kirliliği cildimizi kat be kat kirletir. Peki temizlemek için neler yapılmalı? ''Cilt kirliliğine ne iyi gelir'' bu yazımızı da ilgiyle okuyacağınızı düşünüyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst