Zerdeçal Maskesini Yeni Duydum Neye İyi Geliyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zerdeçal maskesi kadınlar kulübü zerdeçal maskesi nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Cildimin birçok sorunu var hangisinden başlasam bilmiyorum ama. Hem kuru ve sürekli kuruyan pütür pütür olan bir cilt hem çillerim var ne yapacağım bilemiyorum. Nasıl yok ederim çillerimi ve yüzümü biraz pürüzsüz hale getirmek istiyorum. Zerdeçal maskesini çok görüyorum yaa gerçekten iyi geliyor mu yapsam yararlı olur mu cildime. Bu maskeyi nasıl yaparım nasıl uygularım bilen varsa yazabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Zerdeçalın çok faydası olduğu doğrudur. Hem mutfaklarda hem cildimizde kullanabileceğimiz bir baharat. Çok eskilerde asya kızlarının güzellik ve cilt kusurlarını yok etmek için zerdeçalı kullanırmış. Biz de neden kullanmayalım dimi? Ama sizin yüzünüzde çiller olduğunu söylediniz. Normalde zerdeçal cilt lekelerini yok etmek için kullanılıyor ama çilleri geçirir mi bilemedim onu bir uzmana sormanızda fayda var. Aynı zamanda cildiniz kuru olduğu için zeytinyağı ile karıştırıp kullandığınızda daha iyi olabilir. Yağlı cilde sahip olanlar da limon ile deneyebilirler. Ama ben size şimdi hem cilt lekelerini gideren hem cildi kusursuz ve biraz rengini açıcı bir maske vermek istiyorum. Zerdeçal bir miktar bal ve mısır unu ve yoğurt ile bu maskeyi yapabilirsiniz. Ama ne olur uygulamadan önce elinizin üzerinde deneyin ki cildiniz reaksiyon gösteriyor mu bu maskeye. Ayrıca sizin cildiniz çok sorunlu ise uygulamadan dermatoloğa danışın doğrudan.

Cilt rengini açmanın bir formülü daha var nedir biliyor musunuz? Pirinç maskesi ile cilt renginizi açabilirsiniz yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 
Üst