Hamileliğin ve bebeğin ilk oluşumu video şeklinde
Hamileliğin oluşumu ve spermlerin yumurtayı döllemesi, kromozomlara kadar tüm bilgiler animasyon olarak video şeklinde eklenmiş sevgili kızlar. Artı açıklamalar da türkçe. Sizlere yararlı bilgiler vereceğine inandığım bu videoyu paylaşmak istiyorum.
Bu videoda spermin yumurtayı döllemesinden tutun da kadında bulunan yumurta hücresini nasıl döllediği ile ilgili bilgiler bulunmakta. Bebeklerin kaç aylıkken nasıl göründüğünüde gösteriyor. Keyifle izlemenizi tavsiye ediyorum.
Pazrtesine kadar mensiniz başlamazsa test yapın.Ancak test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
Stres kaynaklı erken adet olmuş olabilirsiniz.
Sevgilimle ters ilişki yaşadık 1 hafta sonrada adet oldum ilişkiye girdiğimizde adetim biteli 10 gün olmuştu ve adetime tam 18 gün vardı ndn erken adet oldum hamilemiyim yardım edin nolur
Meraba
Ben eshimlle 03.02.2017 iliskide oldum. 04.02.2017 regl oldum. Yani 1 gun sonra. Ve simdi gecikmem var. hamile ola bilirmiyim?
Felaket sancı ve kanama varsa neden doktora gitmiyorsunuz ? Durumunuzu biz değil ancak bir hekim değerlendirebilir.
Selam esimle iliskiye girdikten 1. 2 saat aonra kanamam oldu. 4 gun oldu ve hala kanama devam ediyor felaket sanci var. Adetim yakindi zaten. Ice bosalma olmadi test yaptim cizginin biri cok cok cok silikti nedir sizce yardim edin
Bu tür birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. Üreme organı vajinadır anal bölge değil. İçinizin rahat etmesi açısından test yapın
Sevgilimle bundan 1 ay önce reglimin son günü arkadan ilişki yaşadım ama içime boşalmadı korkuyorum hamile olmaktan 1 aydan beri olmuyorum adet normaldede stresli biri olduğum için 2 3 ay gecikiyo bu ayda çok stresliydim ama bu sefer ilişkiye girince korkuyorum teste yaptıramıyorum vajinamada dokunmadı yardımcı olurmusun
Rica ederiz lütfen eczaciya yada hekime danışın ilaç kullanımı hakkında yönlendirme yapmıyoruz.
Sorumu yanıtlamışsınız cok teşekkür ederim.prezervatif yırtıldığını sormuştum. Daha 72 saat olmadı ertesi gün hapı içsem sorun olur mu acaba suan adetim. Cvp verirseniz cok sevinirim.
Adetiniz gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil.
Merhaba ebelik riskiniz var gecikmeniz olursa test yapın.
Merhaba. Adet günüm yaklaşmıştı. Ve eşimle korunuyorduk fakat kondom yırtılmış farketmedik. Ben bir kaç saat sonra adet oldum. Hamilelik riski varmıdır. Teşekkürler.
Sevgilimle 01.12.2017 iliskiye girdim ama disa bosaldi 8 gun sonra adet oldum hamile olabilir miyim ?
Bu tür birliktelikte gebelik söz konusu olmaz + partnerinizin mensi gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil.
Sevgilimle sürtünme yoyulyla ilişkiye gırdık 22 kasımda ve 8 inde normal adet oldugnu soledı ama ben hala korkuyorum üstüne görme diye ama 6 gün adet oldugnu soledı ve suan adet olmadı sizce hamilemi
Merhaba zaman zaman adet döngüsü değişime uğrayabilir.Ama ara kanamalar dikkate alınmalı hekime görünüp muayene olun
Merhaba ben normalde ayın 12 de adet görüyordum ama geçen gece esim ile beraber oldum ve ertesi gün öğlen adet oldum acaba bu neden kaynaklanıyor??