Yerleşme kanaması adet kanaması gibi midir ?
Kızlar selamlar ben ub ay değişik şeyler hissediyorum sanki adet değil ama adetten önce ağrıları hissettim bu sefer memelerimde inanılmaz sızı var ve baya büyüdüler regl olmayı beklerken iki damla pembemsi leke geldi ve durdu bugün böyle oldu bende internetin başına geçtim ven regl rengi gibi değil adet kanamasına benziyor ama o da değil merak ettim acaba bendeki bu durum da yerleşme kanaması mı diye düşünmeden alamadım kendimi bana bilgi verebilir misiniz nasıl anlayacağım ben şimmmdi bunu sağ kasığımda da inanılmaz ağrı var daha önceden böyle bişi hiç hissetmemiştim.
- zennubb sordu 5 ay önce
- son düzenleme 5 ay önce
- Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekli
Yerleşme kanamasını nasıl anlayabiliriz ?
Selamlar hayatım yazdıklarını okuduğumda hamilelik olduğunui düşündüren doneler oldluğunu gördüm bunu net olarak bilemeyiz ama en belirgin özelliği yaşamışsınız adet olur gibi bi kaç damla rengi koyu kahve ya da açık pembe hiç farketmez kanamamsı bişeylerin olması ve kesilmesi. Yani bu bebeği istiyorsun umarım. Ben hamile olduğunu düşünüyorum evet yaşadığın yerleşme kanamasına benziyor ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki konudan bulabilirsin. Kendin test et bakalım ne olacak.
Bu linkini verdiğimiz konu sana yeterli gelmeyebilir. Tam aradıklarını aşağıdaki konudan da bulabilirsin hayatım. Soruların olur ise lütfen çekinmeden bize ulaş burada olacağız 🙂
SORU: Hamilelikte Yerleşme kanaması nasıl olur nasıl anlaşılır
- GebeKadınlar cevapladı 5 ay önce
- Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekli