X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılmalı ?

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile kalınır kaç gün sonra adet olunur kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile kalınır kaç gün sonra adet olunur kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Belirli bir olgunluğa gelen ama çatlamayan olgunlaşmış yumurtalarınızı çatlatmak için kullanılan bu iğne sonrasında aklınıza takılan bir çok konunun sorunun olduğunu biliyorum arkadaşlarım. Sitemize biraz önce gelen bir soru ile bu konuyu artık sizlere açmaya karar verdim. Bir kaç yazımız var öncelikle sizlere sırasıyla onları sunmak istiyorum. Daha sonra devam edeceğim.

Yumurta çatlatma iğnesinden kaç gün ilişki olmalıdır?

Çatlatma iğnesi gebelik testini etkiler mi ?

Çatlama iğnesinden sonra hamilelik belirtileri nelerdir ?

Çatlama iğnesinden sonraki gebelik belirtileri

Yukarıdaki konu başlıklarını inceleyerek eğer sormak istediğini zsorular bununla alakalı ise konuları inceleyebilir, sorularınızı bu konular üzerinden bana gönderebilirsiniz.  Bizlere BURADAKİ konudan ulaşan sevgili Menekşe kardeşimiz için ve bu durumda olanlar bilgiler sunmak istiyoruz.

Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlar

Çatlatma iğnesini yaptıran kadınların tamamında bu durum söz konusu, hangi durum derseniz kızlar, Acelecilik ve hamilelik testini erken yapma durumu. Hatta Menekşe kardeşimiz gibi çatlatma iğnesinin 8. gününde gebelik testi yaptıranlar daha da erken yaptıranlar var. Çatlatma iğnesinden sonra en az 12 gün bekleyip testi yapınız. Daha önceden yapılan testlerin tamamı sizleri büyük ölçüde yanıltacaktır. Dr banu çiftçinin açıklaması bu yönde. Uzmanlarımızın yaptığı açıklamalar malesef bu yönde.

Çatlatma iğnesi sonrasi gebelik testini erken yaparsam ne olur ?

Aslında sonucu sizler için hemen yukarıdan yazdım. Sonuç doğru çıkmayacaktır. Çatlatma iğnesinin içinde bulunan hormonlar aynı zamanda sizin hamile olabileceğiniz progesteron hormonu içerdiğinden dolayı, kandan verdiğiniz testlerin sonucunda hamile olduğunuzu düşünebilirsiniz ama hamile değilsinizdir. Menekşe kardeşim senin de erken yaptığın ortada hamilelik için çok erken olduğundan dolayı beta hcg testi sonucunda çıkan 6 değerine göre hamile olmayabilirsin hayatım testi erken yapmışsın malesef.

 

Çatlatma iğnesinden sonra neden hamile kalınmaz ?

En büyük etkenin özellikle bebeğinin olması için odaklanmış kadınlarımızın yaşadığı stres diyebiliriz. Bununla ilgili bir haberi daha önceden okumuştum dileyenler inceleyebilirler. Çatlatma iğnesini düzgün yaptığı halde bebeği olmayan hamile kalamayan çok sayıda kadınımız var. Stres sizin en büyük düşmanınız. Relaks olmadan takıntı haline getirmeden bebek sahibi olmanız güçleşecektir. Stresi yen bebeğine erken kavuş.

Klomen Kullananların Bilmesi Gerekenler

Haberi Okumak için Tıklayın

Yukarıdaki konudan daha önceden KLOMEN KULLANAN KADINLARIN yorumlarına ulaşabilirsiniz. Buradaki yorumlardan sizin de alacağı dersler olduğu kesindir. Mutlaka incelemeniz gerekiyor. Bu bilgileri incelemeniz sizin yararınıza olacaktır. Yine aşağıdan klomen ilacıyla ilgili daha ayrıntılı konu başlıklarına ulaşmanız mümkündür.

Klomen Kullananların Bilmesi Gerekenler

Klomen Tedavisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bizlere çatlatma iğnesi ile ilgili her türlü soruyu gönderebilirsiniz. Lütfen mümkün mertebe bizlere açıklayıcı bilgiler sununuz.

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılmalı ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim