X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Evde hamile olduğunu nasıl anlarım ?

Evde hamile olduğumu nasıl anlarım nasıl öğrenirsin anlamanın yolları kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Evde hamile olduğumu nasıl anlarım nasıl öğrenirsin anlamanın yolları kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Gebelik beklerken beklerken pek çok belirti size müjdeli haberin göstergesiymiş gibi gelebilir.Yaşadığınız belirtilerin  ne anlama geldiğini bizlere yönelttiğiniz sorulardan merak ettiğinizi biliyoruz. Bizlerde  anne olmak için heyecanlanan siz okurlarımız için en erken gebelik belirtileri hakkında bir yazı hazırladır. Gebeliğe dair en erken belirtiler tüm detaylarıyla yazımızda. Peki ya siz nasıl öğrenebiliriz hamile olduğumuzu diye sormuyor musunuz ?

Gerek korunmasız ilişki sonrası gebe kalmaktan korkan ,gerekse anne olmak için can atan hanımların en çok merak ettiği sorulardan biride gebe olduğumu nasıl anlarım?Hamilelik belirtileri adet gecikmesi ile başlar. Tabi her adet gecikmesi gebelik emaresi taşımaz bunu teyid etmek için en az 3 günlük bir gecikme söz konusu ise  gebelik testi yapmanızı öneriyoruz. Gebelik belirtilerinin şiddetinin, süresinin ve sıklığının kadından kadına hatta hamilelikten hamileliğe değişebilir .Bir çok bayan mensi geciktiğinde,yada mense bir kaç gün kala mide bulantısı,baş dönmesi tiksinti gibi durumları hamilelik olarak yorumluyor.. Bu nedenle evde gebelik testi yapmak veya daha da iyisi doktorunuza görünmek en sağlıklısıdır.

evde hamile olduğumu nasıl anlarım

Yüzde Yüz Hamilelik belirtileri Bunlardır :

Kadının hamile olup olmamasına yönelik duyduğu önsezinin sıklıkla doğru çıktığı kanıtlanmıştır. Erken gebeliğin en sık rastlanan belirtilerinden biride gögüslerdeki hassasiyettir. Lakin mense yakın dönemde de gögüslerde hassasiyet olabilir. Sürekli yorgunluk  ve uyku haliniz var ise,sık sık idrara çıkıyorsanız, koku hassasiyetiniz aşermeniz ,midenizde yanma,kabızlık,vajinal akıntı, vajinal bölgede renk değişikliği ,artan vücut ısısı  ve duygusal olarak değişim yaşıyorsanız gebelik söz konusu olabilir.

Tüm bunlar gebelikten şüphelenilen ya da gebelik boyunca görülen durumlardır. Ancak kesin tanı gebelik testileriyle ve ultrasonografiyle konulmaktadır. Plano testler hatalı sonuç verebilir bu yüzden kesin sonuç için HCG testi yapmanızı öneriyoruz..

Kandan yapılan hamilelik testleri ile yüzde yüz hamilelik öğrenilebilir

Evinizde yapacağınız belki şehir efsanesi belki de doğal yöntemlerle gebelik testi konumuz vardı kızlar incelemek isterseniz aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

Evde yapılan gebelik testleri nelerdir?

Haberi Okumak için Tıklayın

Beta Hcg testlerinde yanılma payı bulunmamaktadır. Beklediğiniz adet tarihinize bir iki gün kala bu testleri yapmanız durumunda sonuç negatif ise hamilelik yok pozitif ise hamilelik var demektir bu testin sonucu yüzde yüz doğrudur yanılma payı sıfırdır bilginiz olsun. Bununla ilgili beta hcg konusuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BETA HCG TESTİ İLE İLGİLİ TÜM MERAK EDİLENLER BURADA 

Bunun haricinde kapsamlı olarak hamilelik belirtileri nelerdir sorusuna aşağıdaki konumuzdan net cevaplar verdiğimiz  bu konumuzu da inceleyebilirsiniz. Sorularınız olur ise lütfen çekinmeden bizlere iletin hemen uzmanlarımız tarafından sizlere dönüş yapılacaktır.

EVDE KARBONAT VE LİMONLA GEBELİK TESTİ NASIL YAPILIR BURADA KIZLAR

Evde hamile olduğunu nasıl anlarım ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim